Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 4 lat nie uprawiałam seksu. Nie pamiętam już jak to jest...

Polecane posty

Gość gość
Ja juz 2 tyg :(

Gość gość
Ja od dwóch, więc może coś zaradzimy ;)

Gość gość
twoja strata :D

Gość Taki_jeden_964
A ja nigdy i też już zapomniałem...

Gość gość
najpierw weź "żmijkę" do przepychania i udrożniania rur,potem popraw kretem w granulkach :D tak jako koleżanka z cafe radzę,bo ja też bym tak zrobiła :)

Gość gość
Bez seksu to da się jeszcze żyć, ja już ponad rok nie lizałem żadnej cipki, to dopiero masakra :(

Gość gość
A TERAZ NAJGORSZE nie zanosi sie bym go znow uprawiala, wypadłam z obiegu, nie chodze na randki, nie mam ochoty na poznawanie faceta, nic mi sie nie chce, mam wazniejsze sprawy na glowie a seksu bym chciala :(

Gość gość
Mam dokładnie to samo, po ostatnim związku nie chcę nowego, nie mam ochoty na te głupie podchody typu randki, itd... pozostaje jedynie poznanie kogoś o podobnym podejściu i kogoś komu też tego brakuje.

Gość sambammmmmm
znajdź jakiegoś faceta - super ciacho - ale tylko do seksu i będzie git. Ja mam taki układ :-)

Gość gość
autorko, mogę cię wylizać jeśli lubisz i jesteś z moich okolic :)

Gość gość
ja też bo nie mam biustu i nawet odechciało mi się cokolwiek zmieniać, w sumie seks nie jest ważny, a jeśli ma przynosic frustracje i rozczarowania to lepiej całkowicie go wyeliminować

Gość gość
A jak lizesz?

Gość gość
Ją 23 lata nie uprawiam seksu.

Gość gość
Jak to nie masz biustu? Nie masz w ogóle ;) nie każdy facet lubię duże piersi,a poza tym biust to nie wszystko, pupa jest fajniejsza :) Jak liżę? Musiałbyś się przekonać, na pewno z zaangażowaniem, ale co z tego jak pewnie i tak mamy do siebie daleko...

Gość gość
gość A TERAZ NAJGORSZE nie zanosi sie bym go znow uprawiala, wypadłam z obiegu, nie chodze na randki, nie mam ochoty na poznawanie faceta, nic mi sie nie chce, mam wazniejsze sprawy na glowie a seksu bym chciala xxx mam to samo,moze nie wypadłam z obiegu,ale mi się nie chce chodzić na randki,właśnie mam komórkę wyłączoną,żebym kolejnego kłamstwa wymyślać nie musiała,nie interesuje mnie ta osoba,,,po prostu,,,, najczęściej mam masę spraw na głowie,tydzień za tygodniem gna nawet nie mam jakiejś presji,że mi się chce sexu a jak to jest pamiętam,,,ale akurat byłam zakochana,i wtedy sex smakuje,,, a ,że się nie zakocham,to nie ma co energię tracić :P

Gość gość
no i gites

Gość gość
normalnie, nie mam, zdaję sobie sprawę że to poważny brak, miseczka A czyli totalna płaskość dla niewtajemniczonych

Gość gość
to dam Ci bidulko ile tylko chcesz ja mam E,i na cho/lere mi tyle :)

Gość gość
Ja miałem dziewczynę z miseczką A i coś tam miała :) jakoś nieszczególnie mi to przeszkadzało... może dlatego że piersi to dla mnie nie priorytet.

Gość gość
ja 2 lata nawet sie nie calowalam, dzis strasznie mi brak chocby tego, pewnie to wina wiosny, poza tym weekend sprzyja takim glupim tesknotom, potem przychodzi opamietanie, wspomnienie rozczarowan i zawodow, automatycznie wraca radosc z obecnej sytuacji ;)