Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematy wieczoru

Czy spotkaliscie w swoim zyciu taka osobe.......

Polecane posty

Gość dylematy wieczoru

z którą mieliście wrażenie ze znacie się od lat "od zawsze" ,oczywiście uczucie takie po obu stronach było i jak dalej się potoczyła znajomość z dana osoba (kobita/mężczyzna)

Gość gość
..? byc może tak

Gość basia102
Przepraszam.Muszę wyjść,nie sciemniam. Na 2godz.

Gość gość
Zdarzyło się i to dwa razy. Obecnie nadal tak uważam, co do poprzedniego doświadczenia było to błędne wrażenie. I co z tego?

Gość nic wieczne nie jest
Tak,niestety było mylne wrażenie

Gość gość
potkaliscie w swoim zyciu taka osobe....... 26.04.14 [zgłoś do usunięcia] dylematy wieczoru z którą mieliście wrażenie ze znacie się od lat "od zawsze" ,oczywiście uczucie takie po obu stronach było i jak dalej się potoczyła znajomość z dana osoba (kobita/mężczyzna) 26.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość ..? byc może tak 26.04.14 [zgłoś do usunięcia] basia102 Przepraszam.Muszę wyjść,nie sciemniam. Na 2godz. 26.04.14 [zgłoś do usunięcia] basia102 usmiech.gif 26.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Zdarzyło się i to dwa razy. Obecnie nadal tak uważam, co do poprzedniego doświadczenia było to błędne wrażenie. I co z tego? 26.04.14 [zgłoś do usunięcia] nic wieczne nie jest Tak,niestety było mylne wraż

Gość gość
2 razy- mezczyzne i kobiete. z mezczyzna byla wielka milosc i wielkie cierpienie/rozstanie z kobieta fantastyczny romans ;)

Gość gość
* z kobieta fantastyczny romans, ktory przeksztalcil sie w przyjazn ;)

Gość gość
dwa razy. jeden to od lat przyjaciel przed drugim od lat uciekam

Gość gość
tak, spotkałam, co najmniej 2 razu. Teraz też tak mam, ze spotykam się z facetem, z którym mogę przegadać 10 godzin non stop...Jest z******ty. Nie chce się wkręcać zanadto, bo nie wiadomo czy z tego cos będzie, ale mi zaczyna na nim zależeć. On uwielbia ze mną rozmawiać, a ja z nim. Jest rewelacyjnie

Gość gość
tak,kilka osób w moim zyciu takich spotkałam i jednego mężczyznę,który był moim partnerem,zawsze było o czym pogadać,tak jakbyśmy znali się bardzo długo

Gość gość
Ja pracuje z taka osoba ( dodam ze obcokrajowcem , bo mieszkam za granica ) , ktore wydaje mi sie ze jest moja druga polowka i ze to nie byl przypadek ze nasze drogi sie zeszly . Ja sie w nim kocham , ale on tego nie zauwaza .