Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród we Wrocławiu.....

Polecane posty

Gość gość

Witam! Proszę o informację Wszystkich, którzy mają wiedzę na temat Porodu we Wrocławiu... jaki szpital najlepiej wybrać...będzie bardzo wdzięczna za pomoc :)

Gość gość
Borowska - polecam, miałam tam pilne cc i przy następnym dziecku też wybiorę ten szpital, moje znajome też miały tam cc i również są zadowolone, inna miała cc na Kamińskiego i też zadowolona.

Gość gość
na Borowską uważaj! rodziło tam 3 koleżanki z porodu były zadowolone, ale potem okazywało się, że każde ich dziecko miało gronkowca, ale że koleżanki się nie znają, nie chodziły na baseny itp. to było wiadome-przytargały ze szpitala. Ja rodziłam na Brochowie, miałam cc ratującą, wygląd szpitala odrzuca, nie wiem jak jest na oddziale gdzie leżysz z dzieckiem, bo ja mam wcześniaka i ja leżałam na ginekologii, już po cc, a syn na wcześniakach. Każdy kto rodził z koleżanek chwalą sobie szpital w Oławie, zależy z której części Wrocławia jesteś, bo czasem szybciej dojedziesz do Oławy niż do szpitala na drugim końcu miasta. Ja leżałam w Oławie na patologii też byłam mega zadowolona, miałam tam rodzić, ale niestety nie mają tam wcześniaków i z Oławy przewozili mnie tam gdzie mieli miejsce (leżałam na badaniach w kierunku nadciśnienia i dostałam stanu przedrzucawkowego). Ale Oławę gorąco polecam.

Gość gość
Borowska nie odrzuca wyglądem, lekarze i położne super, miałam cc, w nocy źle się poczułam a na następny dzień miałam cc

Gość gość
Jestem z miejscowosci pod Wrocławiem.rodze w swidnicy.ostatnio mój lekarz prowadzacy (a mam 2,jednego we wro drugiego w swidnicy)i wlasnie ten z Wrocławia stwierdzil ze jeśli chodzi o poród odradza mi wroclaw.mimo ze sam pracuje w jednym z wroclawskich szpitali.powiedzial zebym omijala wrocław szerokim lukiem.widocznie cos tam wie.juz nieraz slyszalam ze wroclaw to kiepskie miasto do rodzenia:/dlatego wlasnie zdecydowałam sie na Świdnicę;)

Gość gość
No właśnie ja mam zamiar rodzić na Borowskiej.... bo Brochów jest faktycznie opychający jeśli chodzi o wygląd...:( słyszałam że znowu tam można sobie załatwić jedynkę :) Reszta spitali we Wrocławiu jakoś w ogóle do mnie nie przemawia. Co szpitala w Oławie to faktycznie ten szpital ma dobre opinie, zresztą moja mama rodziła tam moją siotrę i była zadowolona ale trzeba wziąć pod uwagę że nie było wtedy jeszcze tego szpitala na Borowskiej :)

Gość gość
Ja też słyszalam o Borowskiej same dobre opinie....

Gość gość
Rodziłam na Borowskiej 2 razy (SN i CC). Leżałam na patologii kilka tygodni, opieka położnych i lekarzy super, warunki socjalne też.