Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AngelFrau

Hej , jestem tu nowa , tez mam ten problem , mąż nie chce jeszcze dziecka:(

Polecane posty

a ja czuje że mogłabym zostac mamą , czuję sie gotowa. mam doświadczenie , mamy swoje mieszkanie ale on jeszcze nie chce. :( co robic ?

Gość gość
Ile macie lat ?

Gość gość
wal na plebanię oni podtrzymują tradycję kościoła

23 lata , szału nie ma ale mąz ma 27 , myśle ze powoli można by było zacząc myślec ...

Gość gość
Hej widzę że mamy ten sam problem, ja też 23 lata on 27 wiem co czujesz ;(

Gość gość
gdybys miala 33 lata i chciala dziecko, a on nie to ok, moglabym to zrozumiec ze masz problem. ale ty masz dopiero 23 lata!!! o co ten pisk?

eheee , 33 lata ... nie dziękuje , duzy procent kobiet w tym wieku ma problemy z pierwszą ciążą... tu nie chodzi o wiek , tylko o miłosc i ciepło rodzinne. a na co czekac ? co w tym złego ? pieluchy ? kazda matka musi sie z tym zmierzyc tak ? nam matki robiły to samo. A nie jestem typem osoby szalejącej na impr i wogole.

Gość gość
nie powiedzialam ze masz zaciazyc dopiero w wieku 33 lat :o ale jestes jeszcze mloda, on jak na faceta rowniez i po prostu nie nazwalabym PROBLEMEM tego, ze on NA RAZIE nie chce dziecka :o ale to tylko moja opinia, robta co chceta ;) tylko nie wpadnij "przypadkiem", bo to w zwiazku chyba gorsze swinstwo niz zdrada...

Nie mowie o imprezach tylko o korzystaniu z zycia z rzeczy ktore trudniej juz zrobic majac dziecko.

szczerze ? co miałam wyszalec juz wyszalałam teraz siedzę spokojnie z d*** i zajmuje sie mieszkaniem :) a wypasc w odwiedziny czy cos zawsze mozna w trójkę

Gość gość
jak ty bardzo idealizujesz macierzynstwo... to nie idylla ;) choc jest piekne :)

wiem ze jest ciezko , wiem bo bylam obecna przy wychowywaniu trojki dzieciakow mojego brata , i mimo ze maja juz po 4-10 lat to nadal jest nad nimi tyle latania ze wow , ale to jest właśnie zycie , to normalne