Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie na tych dobrych inaczej , bo żle na tym wyjdziecie

Polecane posty

Gość gość

ludzie którzy maja dużo złego na sumieniu , w psychologii ci ludzie przed obawą celowo uważają siei za ofiary i udają, graja ,dobrych i niewinnych , a faktycznie to żli ludzie z charakterem tyrana

Gość gość
ale masz we lbie poprzewracane

Gość gość
nie gorzej niz ty ,nasrane

Gość gość
dlaczego nasrane , jesli ktos jest półgłowiem i sie nie zna na logice :D to włąśnie ma nasrane :D , czysta prawda osiólku nie znasz psychologii , ładny półgłówek aco sie dzieje z przestępcami :D :D podobnie , dla zmylenia pozórów? często udaja ofiary

Gość gość
poprzekrecalo ci sie, jesli ktos jest przesadnie mily i dobry dla ciebie to tak uwazaj na niego, bo jest egoista ktory w razie potrzeby nigdy by ci nie udzielil pomocy , ale jesli ktos jest dobry, cichy i oschly jak sie wydaje to sa przewaznie te osoby ktore z zyciu najwiecej ci pomoga

Gość ciapciarapcia
Kiedyś takiego poznałam, ale nic nas nie łączyło, tylko luźna znajomośc. Ludzie go uwielbiali, kobiety szczególnie, nasłuchałam się o tym, jaki to uroczy , czarujący, dobry i szlachetny człowiek. Tymczasem ja uważam go za kanalię, człowieka, który jest bezwzględny, zimny i despotyczny,ale jest świetnym aktorem. ja osmieliłam się mu zresztą bardzo łagodnie sprzeciwić i zostałam zmieciona z powierzchni Ziemi, za nic. Ludzie biorą tombak za złoto, ja tego nie rozumiem, wystarczy dobrze zagrać swoja rolę i ludzie wszystko kupią, nie odrózniają prawdziwej szlachetności i dobroci od jej pozorów.

Gość gość
jestem dobry, ale potajemnie marzę o torturowaniu 16letnich ciypeq różnymi sprzętami

Gość gość
Frustratki odrzucone zawsze tak piszą o facetach do których nie sięgają. Są mili z natury, ale jak odmawiają to już podły dwulicowy typ hehe. Wyobraź sobie, ze niektóre świetnie się z nimi mają :)

Gość gość
Temat to jest o dwulicowości ludzi a nie o odrzuconych.

Gość gość
dwulicowość , to nic innego jak udawanie i gierki osiołku , vice versa :))

Gość gość
Zazwyczaj jeśli jakakolwiek relacja z bardzo miłymi ludźmi się nie układa to właśnie oni są oskarżani o dwulicowość.

Gość gość
np. udawanie miłości i flirty z innymi na przykład

Gość gość
dwulicowość , to nic innego jak udawanie i gierki osiołku , vice versa usmiech.gif dwulicowość to nie odrzucenie matołku

Gość gość
o co kaman?

Gość truskawianka90
ciapciarapcia dobrze piszesz, niekiedy takim knotom przypisuje się dobre cechy że aż dziw bierze czy ludzie to naprawdę tak o nich dobrze myślą czy się ich boją

Gość gość
o jakim odrzuceniu piszesz kretynie?:D nie wtrącaj sie skoro nie rozumiesz pisma czytanego

Gość gość
a ja lubię być dwulicową suką zwłaszcza w relacjach z innymi dwulicowymi sukami :)

Gość gość
dwulicowośc ksieży to tradycja kościelna ?

Gość gość
gość Frustratki odrzucone zawsze tak piszą o facetach do których nie sięgają. Są mili z natury, ale jak odmawiają to już podły dwulicowy typ hehe. Wyobraź sobie, ze niektóre świetnie się z nimi mają shy& buhahahahaha

Gość gość
Matołka nie rozumiecie kmioty. Dwulicowość zawsze wiąże się z odrzuceniem na każdej płaszczyźnie.

Gość gość
oj komuś spacja nie wyszła. może nie pij już więcej, jak taka frustratka. pewnie jakiś przystojniak cię odrzucił, a inna świetnie się z nim ma :) np. ja.

Gość gość
obawa przed usunięciem z planu , ma sie rozumieć :D

Gość gość
kto? przystojniak ma sie dobrze :) do mnie to nie pij ? :) mam szacunek do tego miejsca w którym obecnie przebywam ty idz sie miziać w kiecce :D fujjj

Gość gość
zawsze znajdzie sie osioł który , przekręci temat na swoją stronę ,nieudacznik życiowy,płytki człowiek.