Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, kiedy zaczyna Wam zależeć?

Polecane posty

Gość gość
fajnie, ze ktoś dopisal resztę historii za mnie :D. w sumie się zgadza, oprócz tego, że my gadamy od 4 miesięcy i widzieliśmy się raz - dwa tygodnie temu. teraz nie wiem co robić. nie będę do niego jechać jak desperatka przecież...

Gość gość
nie ma z kim pogadac :/

Gość gość
Jak im się podoba fizycznie to od razu. Ja mam zrypaną figurę i żadnemu facetowi tak naprawdę na mnie nie zależało, no może jednemu, którego odrzuciłam...

Gość gość
pytałam o to, kiedy zaczyna *ZALEŻEĆ*, nie od kiedy mają ochotę na seks :P bo to wiadomo, że od razu. co ma figura do fascynacji osobowością? weź.

Gość gość
Niektórym zależy od razu, a po tygodniu znajomości wyznają miłość z tekstem, że nikt jeszcze tak im w głowie nie zawrócił i takiej miłości nigdy nie czuli :D

Gość gość
ja mam taka historie: spotykamy sie srednio raz na tydzien czasem na kwadrans czasem na kilka godzin tak od 4msc. nigdy nie calowalismy sie ani nawet nie przytulali nic z tych rzeczy, a on mi wczoraj wyjezdza z tekstem czy sadze ze moglibysmy byc razem ze ciagle mysli o mnie normalnie mnie zamorowalo, nic narazie nie odpowiedzialam jest w delegacji znowu sama nie wiem co mam odpowiedziec,

Gość gość111
,,pytałam o to, kiedy zaczyna *ZALEŻEĆ*, nie od kiedy mają ochotę na seks jezyk.gif bo to wiadomo, że od razu. co ma figura do fascynacji osobowością? weź." - fascynacja osobowością? Nie osłabiaj mnie. Im zależy tylko na wydoopczeniu fajnego ciałka + lansie przed kolegami, reszta to dorabianie ideologii. Nie masz super ciała i co najmniej ładnej buzi, to na żadną fascynację osobowością nie licz.

Gość gość
mi zaczyna zależeć jak dziewczyna często nosi rajstopy i ma zgrabne stopy

Gość gość
figurę mam jak modelki victoria's secret :). ale koleś się dorobił i zgrabnych lasek ma na pęczki. stąd pytanie o osobowość.

Gość gość
,,figurę mam jak modelki victoria's secret" - gdybyś nie miała, to o facecie mogłabyś sobie pomarzyć, proste.

Gość gość
no tak, ci Polacy tacy piękni, że nie-super-modelek nie dotkną! ;)