Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny!! doradźcie mi

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego zacząć...a więc przede wszystkim jestem chłopakiem i mam 20 lat. Jest taka sytuacja, mianowicie wpadliśmy sobie w oko ;) z pewną pięknością w mojej pracy, ona jest troszkę starsza. Najładniejsza kobieta w miejscu w którym pracujemy. Gdy sie mijamy nasze oczy zawsze się spotykają, ja się ładnie do niej uśmiecham itd, tylko problem polega na tym ze ona jest wpatrzona ale się nie uśmiecha. Chce zagadać ale z drugiej strony coś mi mówi żebym poczekał na ten "znak" w postaci uśmiechu. Wiem ze ona ma związane ręce bo to ja mam sie odezwać pierwszy. Tyle ze ja chcę...ale serce mówi startuj do niej a intuicja mówi mi: nie popełnił czasem falstartu. Co w takiej sytuacji zrobić? Wiem ze ona nikogo nie ma, a czas leci...chce mieć tą laske. Jakby jakiś inny zacząć się koło niej kręcić to bym wpadł chyba w depresję.

Gość gość
mam małego

Gość smutnazakochana
spróbuj dużo to nie kosztuje ,inaczej zawsze będziesz żałował że tego nie zrobiłeś

Gość gość
Dziewczyna nie jestem ale mialem dokladnie taka samo sytuacje zwroku za h**a nie odpuszczalem i pownego dnia napisala do mnie pod pretekstem puzniej ja do niej zaczalem pisac i jakos idzie... Sprobuj bo puzniej moze byc za puzno

Gość gość
Zagladałem dzisiaj :) rozmowa kleiła się konkretnie. bardzo otwarta laska. Moze coś z tego będzie. Przynajmniej nie będę sobie juz wspominał na starość ze nie zrobiłem pierwszego kroku. Kurde juz jestem zazdrosny. Prawie każdy się za nią ogląda a tylko ja miałem odwagę wystartowac. No ale ma sie wkoncu tą urodę i urok osobisty :) A ten drugi post nie mój :) Mam średniego i grubego hahaha.