Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka1111111

mój facet nie chce kończyć w środku

Polecane posty

Gość autorka1111111

biorę od dawna antykoncepty, pilnuję tego, jesteśmy ze sobą długo i nie jesteśmy nastolatkami.. a on nie chce kończyć w środku. nie że woli na ciele czy coś, bo równie dobrze kończy w chusteczkę. po prostu w środku nie, i już. aż tak panicznie się boi ciąży, czy jak to mam traktować? jak go zapytam o to i spróbuję pogadać to mówi, że woli nie, na wszelki wypadek.

Gość gość
no i co z tego? Chłop nie chce dzieci i tyle (bardzo mądry chłop z resztą) przynajmniej widać,że mu na Tobie zależy, bo tak to by się zlał i zostawił jak burą sukę. No, ale młoda to zdziwiona.

Gość autorka111111
chodzi mi bardziej o takie pytanie - aż tak boi się ciąży, czy boi się ciąży ZE MNĄ?

Gość gość
miałam podobne doświadczenia. mój tak bardzo się bał wpadki, ale jak już się przełamał to prezerwatywy to dla niego nagle stały się niewygodne :P

Gość gość
powiec debilowi, że nabawi się nerwicy seksualnej i prostatyzmu a na koniec impotencji i raka

Gość gość
Ja tam uwielbiam kończyć w środku mojej kobiety. Zawsze jak tylko może sobie na to pozwolić to kończę głęboko w jej muszelce. Ona zresztą też to uwielbia. Jak to powiedziała czuć w sobie to ciepełko.

Gość gość
No ja też uwielbiam jak mój facet finiszuje we mnie. Sprawia mi do 100% zadowolenia. Gdyby nie zajście w ciąże to chciała bym aby aby codziennie zajewał mi dziunie.

Gość gość
Antykoncepcja to syf szkodzi organizmowi nawet RAK!!.Mój zawsze w środku kończy ciepłą spermą a ja mam wtedy orgazm.

no moj tez nie chce konczyc ;( a biore tabsy juz 2 miesiac ;p czego oni sie boja? jak nie da sie wpaść:-) jak sie stouje regularnie;>

Gość gość
wiesz co ja też jako facet miałem takie obawy że dziewczyna zajdzie, że mimo antykoncepcji kończyłem wewnątrz bardzo rzadko

Gość gość
I tu się z tobą zgadzam w 100% A na dodatek jak partner ma obfity wytrysk to orgazm jest można powiedzieć podwójny. To cudowne uczucie poczuć w sobie ten gorący wytrysk po którym mąż bądź facet z którym się kochamy po wytrysku leży jeszcze na swojej kobiecie jakiś czas. Ja już raczej w ciąże nie zajdę wiec możemy sobie pozwolić na taki sex do końca. Szkoda że facet nie ma tyle w sobie nasienia żeby codziennie mógł finiszować mi muszelce przez cały miesiąc czy kwartał.

Gość gość 157
No jeśli się ufa swojej kobiecie to raczej w nic się nie przytrafi. Kobieta sama wiek kiedy może sobie pozwolić by facet w niej zakończy.

Gość gość
jupiczke---> tabsy nawet przy regularnym stosowaniu nie dają 100% pewnosci...zadna metoda nie chroni w 100% przed ciążą...i pewnie tego boją sie wasi faceci bo są mądrzejsi niz wy

Gość gość A
Ja też mam przyjaciela z którym mogę sobie na sex do końca pozwolić. Nie mogę mieć już dziecka i on o tym wie i się nie obawia że zajdę w ciąże. Szkoda że ten na którym mi zależy nie wierzy mi że w ciąże już nie zajdę.

gosciu:-) wyzej tabsy maja99% pewnosci a dpatego 99 bo ten 1% zajscia w ciaze sa glownie z glupoty bab , ze a to zapomni a to nie o dokladnej godz, zmie i tp , jak sie bize tabsy regularnie to nie ma obcjiii na zajscie:-)

chlopa mozna mowic ale oni i tak swoje teorie maja i nie ufaja swooim kobieta;( no szkoda bo traca mega przyjemnosc:-) :-) :-)

Gość gość 157
Zgadzam się z tobą jupiczka!! Tyle razy finiszowałem w moje kobiecie i jakoś w ciążę nie zaszła. Kobieta najlepiej wie kiedy facet może w niej finiszować.

tabletki to najpewniejsza metoda , ja narazie przyzwyczaja swojego mezczyzne do sexu bez gumki:p zeby narazie sie tak przekonal;p ze nic sie nie stanie , teraz kolejna lekcja bedzie to ze moze konczyc we mnie i ze nic tez sie nie stanie:-) zobaczymy kiedy sie na odwage zdobedzie;p chcialabym aby facet skonczyl we mnie jestem ciekawa jak to jest :-)

powiem ci autorko ze faceci to troszke trudny gatunek;p mozedz mowic ze sie jest bezpiecznym a oni i tak swoje ze na wszelki wypadek nie ;p

Gość gość 157
Ja osobiście bardzo lubię kończyć w mojej kobiecie. Szczególnie kiedy już dochodzę i mówię jej o tym. Jej uśmiech po wszystkim jest bezcenny. Tobie Jupiczko He he chyba też sprawia przyjemność gdy twój facet finiszuje ci w środku??

no ja nie znam smaku konczenia w srodku;p poniewaz moj facet mimo ze biore tabsy i to bardzo pilnujac sie on sie boi , ledwo co go na mowilam na sexik bez gumeczki hehe ;p

Gość gość
a wcale mu sie nie dziwie bo tez wole konczyc w tyleczku albo w pyszczku bawi mnie to

Gość gość A
Po prostu jest bardzo przyjemnie czuć moment kiedy następuje wytrysk. Na moim Przyjacielu zawszę mogę polegać jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Po prosu zawsze mnie kochał i zrobiłby dla mnie wszystko, chociaż ja kiedyś nie czułam nic do niego, ale z czasem przekonałam się że tylko jemu mogę zaufać.

no ale nie ma czego sie obawiac;p wiec noo chyba powinien skorzystac' on tez lubi konczyc w pyszczku na pyszczku lub na tyleczek ale mnie ciekawi jak to jest w srodku;p

Gość gość 157
Mnie tam dużą większą przyjemność sprawia gdy kończę w mojej partnerce. Do finiszowania w ustach jakoś nie mam przekonania. A i moja kobieta nie przepada za tym.

Gość gość 157
No to w czym problem jupiczko he he!! Pozwól sobie na odrobinę luksusu i 100% przyjemności. Może w końcu twój facet ulegnie i da ci to czego tak pragniesz.

Gość gość 157
Gdybym był twoim facetem to z największą przyjemnością finiszowałbym w tobie i to z 2 lub 3 razy.