Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana dostawcy prądu

Polecane posty

Gość gość
Widze, że ktoś tu robi czarny PR Novum. W innym wątku znalazłam ten sam komentarz. Może jakies konkrety? hmm?

Gość ModneCiuchy
Bardzo zła praktyka. Normalnej firmie dostaje się za nic. Za to chyba że są konkurencją cenową dla innych, większych dostawców.

Gość gość
To teraz standard, jak tylko pojawia się jakiś dobry komentarz o firmie, ni3 chodzi tylko o Novum to zaraz są jakies podejrzenia. Jakby fora były tylko od narzekania;/

Gość gość
A możesz przybliżyć czego załować? Ja obecnie jestem w PGE i co tam...wyłaczyli prąd na 14h bez zadnej informacji to raz a dwa...czesto jest tak, że prąd jest...wyłaczają go na minute i znowu jest. Moja centrala od alarmu już zgłupiała, dekoder do TV się przepalił...dlatego chce zmian!

Gość peri26
Hejt? wszystkim znane słowo :D A czemu nie przechodzic do Novum? Mozna to jakos sprecyzować? Jakoś rozwinąc swoją wypowiedz bo teraz nikt nie jest w stanie ci pomóc...ale po prostu nalezysz do konkurencji Novum?hmmm?

Gość SaraPol
Jestem w Novum juz dlugi czas, najbardziej przyciagnelo mnie do nich to, ze jest indywidulany pakiet i przysluguje okres gwarancyjny 36 miesiecy

Gość majka_ajka
Dokladnie, stala kwota na rachunkach jest wazna, bo wiadomo ile odlozyc. A co najwaniejsze, mniejsza niz u poprzedniego operatora. Zastanawiam sie jeszcze nad zalozeniem tel stacjonarnego od Novum. Ktos ma?

Gość gość
Ja mam stacjonarny i jestem zadowolona, sumując dwa pakiety duzo mniej płace. Jestem bardzo zadowolona, bo wiem ile płace. I gwarancja W Novum daje ogromny plus

Gość stefania45
Tak z tym sie zgodze, ze to przyciaga do nich. Moim zdaniem kazdy by chcial nisze rachunki placic, wiec ludzie powinni korzystac ze zmian jakie im proponuja

Gość MirkaOs
Ja wybrałam novum, cena niska, nie mam z nimi problemów, polecam ;)

Gość JarosławG
Ja zmieniłem dostawcę prądu na firmę Axpo i jestem b. zadowolony. Rachunki nieporównywalnie niższe, a z samą zmianą dystrybutora energii nie było żadnego problemu. Polecam.

Gość KasiaWasia2
Zmiana dostawcy energii elektrycznej to super sposób na oszczędność. Trzeba tylko dobrze poszukać i wybrać najlepszą ofertę. Ja wybrałam Axpo, moim zdaniem są najlepsi w Polsce. Rachunki są rzeczywiscie niższe, zero kłopotów i miła obsługa. Polecam;)

Gość GAga998
Ja korzystam z usług dystrybutora energii elektrycznej Axpo. Rachunki za prąd przychodzą rzeczywiście niższe :) nawet o kilkadziesiąt %: ) polecam, bo to super oszczędność.

Gość KAKADU889
zdecydowanie moge polecic dystrybutora energii elektrycznej jakim jest firma Axpo. bardzo profesjonalne podejscie do klienta, i przede wszystkim NISKIE CENY!!: )

Gość Mamba12
Jeżeli nie chcesz zajmować się zmianą sprzedawcy, nie wiesz, którzy dostawcy energii, mogą mieć dla ciebie najlepsze propozycje, ale chcesz oszczędzać na energii elektrycznej to http://rafik-pol.pl/zmiana-dostawcy-pradu/ tutaj jest wszystko łądnie opisane

Gość gosciadebica
ja polecam zmiane dostawcy. dzieki temu zaoszczedzilam w tym roku kilkaset zlotych!!!! przeszlam do dystrybutora energii elektrycznej axpo i z nimi oszczedzam :) nawet nie myslac o tym hehe samo sie oszczedza

Gość ute22
moim zdaniem to byl strzal w dziesiatke - zmienilismy dostawce energii elektrycznej na AXPO . rachunki za prad o kilkanascie % zmalaly a zuzywamy tyle samo co wczesniej. nie zastanawiajcie sie wiele tylko przechodzcie :)

Gość wigwam2118
zdecydowanie polecam :) sama zmienilam dostawce na firme Axpo i teraz ciesze sie nizszymi rachunkami :) to zadna sciema - prosta oszczednosc!

Gość gość
jejku po co wam ta zmiana dostawcy, a nie wystarczy wymiana oświetlenia na activejet???

Gość basku30
ja zmieniłam na Pulsar Energię i póki co jestem zadowolona z rachunków