Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie utrzymuje mam wszystko

Polecane posty

Gość gość

Jest z bogatego domu. Z twarzy brzydka, ale całkiem zgrabna. Na początku mi to wystarczało. Jak tylko zobaczyłem jej nogi, d**ę i piersi od razu mi stawał. Po jakichś trzech miesiącach zauważyłem, że mam problem żeby ją pocałować. Jest brzydka, mysie włosy, płaska, niesymetryczna twarz i do tego ma mnóstwo pieprzyków na całym ciele czego nie znoszę. Z początku jakoś to ukrywałem, ale potem nie mogliśmy już nawet uprawiać seksu, bo ona zawsze zaczynała od całowania się co mnie brzydziło. Poza tym o czym już powiedziałem miała też jakąś tłustą cerę. Zacząłem ją zdradzać, ale nadal z nią jestem. Jej rodzice, prości ludzie, uważają mnie za idealnego męża dla ich córki, a ona sama nawet jeśli coś podejrzewa i tak myśli, że ją kocham bo sobie od czasu do czasu niby od serca porozmawialiśmy. Zawsze słyszałem, że świetnie się rozumiemy co oczywiście nie jest prawdą. Przez 3 lata bo pierwszego pół roku, gdzie jednak jakaś fascynacja ciałem była nie liczę, traktowałem ją jak bankomat. Dopiero dzisiaj sobie to w pełni uświadamiam. Jej starzy utrzymywali nas przez ten czas i chyba się z nią ożenię bo nie potrafię już z tego zrezygnować. Wszyscy oni są tak głupi, że będę mógł robić co tylko dusza zapragnie kiedy już oficjalnie zostanę jej mężem. Mają duże gospodarstwo przynoszące spory dochód, gdzie niby mógłbym pomagać, ale jak przychodziło co do czego zawsze woleli żebym został w domu. Nie wiem czy uważają, że ktoś po dobrych studiach nie powinien się kalać pracą na roli czy może wychodzą po prostu z założenia, że w niczym im się nie przydam. W każdym razie wstaję o 11-12, przez większość dnia gram w gry, czasem poudaję, że coś czytam i wszyscy są przeszczęśliwi jakby gościli cara. Kocham życie!

Gość gość
jestes po prostu utrzymankiem i nierobem. wez d** w garsc i zacznij jako zigolo:) szkoda dziewczynie zycia marnowac na takiego darmozjada

Gość gość
Przeciez ta dziewczyna nie jest slepa .Wie co ma .Ona chce meża .A jaki bedzie to juz pewnie niewazne .Acha ,no tak ,studia ma ,wystarczy .;-)