Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prozne trudy

moje życie jest dziwne

Polecane posty

Gość gość
Z 13.19 to nie ja . Ale jesli o to chodzi to oredzia mowia ( tak jak Biblia zreszta ) ze nie wszyscy bedziemy musieli umrzec . Wiadomo ,ze duzo nas zginie na wojnie czy w kataklizmach , ale Ci co sie ostana nie beda musieli doswiadczyc smierci fizycznej ,bo w mgnieniu oka znajda sie w nowym raju( oczywiscie wszyscy zyjacy w Chrystusie ).

Gość gość
Bardzo mnie przekonuje to co sie dzialo z pogoda - chocby wysokie temperatury latem ubieglego roku w Polsce , a takze prawie brak zimy w tym roku . Przekonuje mnie tez arogancja i pycha papieza Franciszka pod plaszczykiem pokory i skromnosci . Wszystko na pokaz by przypodobac sie ludziom i by go uwielbialy narody . Duzo w tym humanizmu a malo gloszenia Ewangelii .Jego chec stworzenia Kosciola dla ubogich , a przeciez Kosciol ma byc dla wszystkich , dla bogatych tez .

Gość gość
Ktos kiedys wkleil filmik na blogu , ale szybko zniknal , o tym co sie dzialo na zjezdzie w Brazylii , to jest nie do opisania co sie tam dzialo . Poczekajmy do pazdziernika , jesli przyklepia Komunie dla rozwiedzionych i zyjacych w nowych zwiazkach , to juz reszta pojdzie z gorki . 25 grudnia ma sie odbyc jakas wielka uroczystosc ,ale nie bedzie sie na niej niestety swietowac Bozego Narodzenia . A najlepiej to juz na nic nie czekac tylko starac sie zyc w Lasce Uswiecajacej i korzystac z sakramentow ,bo niewiadomo jak dlugo bedziemy mogli jeszcze korzystac z Daru jakim jest Eucharystia.

Proście, a otrzymacie — to nie jest Moja pusta obietnica Oredzia Ostrzezenia sobota, 3 maja 2014, godz. 15.50 Moja wielce umiłowana córko, kiedy proszę ludzi, aby mieli we Mnie zaufanie, to jest to — dla wielu ludzi — bardzo trudną rzeczą do zrealizowania. Tak wielu, gdy polegają oni na swojej osobistej w/ierze, z trudem przychodzi zaufać Mojej Miłości do ludzkości, w zupełności się Mnie z/awierzając. To jedynie wtedy, kiedy siebie całkowicie z/awierzycie Mojej opiece, możecie czuć się bezpiecznie, pod ochroną i odczuwać pokój. Moja Miłość, o ile jej poszukujecie, osłoni was, gdy wyciągniecie swoje ramiona i zawołacie Mnie jak małe dziecko. Dzieci, kiedy są małe, pokładają w swoich rodzicach całe swoje zaufanie. Znają one jedynie różnicę pomiędzy tym, co robi na nich dobre wrażenie, a tym, co robi złe, tak więc całkowicie polegają na dorosłych — po to, by ich chronili. Dzieci nie potrzebują dwa razy się zastanawiać, aby pobiec do swoich rodziców po pociechę czy szukając schronienia. W/iara dziecka jest silna. Ono niczego nie kwestionuje, gdyż w/ierzy, i to prawdziwie, że znajdzie schronienie w ramionach miłującego rodzica. Mnie winno się ufać, gdyż wszystko, o co Mnie prosicie, zostanie spełnione, jeżeli jest to dla dobra dus/zy. Proście, a otrzymacie — to nie jest Moja pusta obietnica. Ja rozkoszuję się Aktem obsypywania każdego jednego z was Moimi Darami. cdn

cd Kiedy Mnie prosicie, abym wam pomógł, Ja słyszę, czuję i odpowiadam na wszystko to, czego pragniecie. Dajcie Mi szansę, abym udowodnił Moją Miłość wobec każdego z was. Pozwólcie Mi, abym pokazał wam dowód Mojej Interwencji. To właśnie w obecnym czasie Ja, J/ezus C/hrystus, uczynię Moją Obecność namacalną w tym wszystkim, o co Mnie prosicie. Oto nastał ten czas, w którym udostępnię wam możliwość odczuwania Mojej Obecności, doświadczania Moich Wspaniałych Aktów Interwencji w waszym codziennym życiu i zrozumienia m/ocy waszych m/odlitw. Gdyż są to dni wielkich cudów, którymi obsypię ludzkość, bardziej niż w jakimkolwiek innym czasie, odkąd chodziłem po Ziemi. Kiedy prawdziwie złożycie we Mnie swoje zaufanie, Ja mogę zdziałać dla was wielkie cuda, nie tylko uwolnić was od cierpienia, ale przyciągnąć was nawet bliżej do Mojego N/ajświętszego Serca. Gdy dziecko wie, że rodzic je kocha, czuje się bezpieczne, bo zdaje sobie sprawę, że znajduje się pod ochroną. Wiedzcie, że kiedy Mi ufacie, Ja chronię was wszystkich i zalewam dus/zę każdego z was głębokim poczuciem pokoju, którego nie znajdziecie nigdzie indziej na tej Ziemi. Przyjdźcie do Mnie dzisiaj i wezwijcie Mnie, abym wam pomógł, bez względu na zmartwienia, które was trapią. cdn

cd O/dmawiajcie tę szczególną M/odlitwę za każdym razem, gdy znajdujecie się w rozpaczy, a Ja wam za każdym jednym razem odpowiem: K/rucjata M/odlitwy (148) Przyjdź mi z pomocą O mój J/ezu, dopomóż mi, kiedy dotyka Mnie wielka rozpacz. Trzymaj mnie w Swoich Ramionach i zabierz Mnie do Schronienia Twojego Serca. Obetrzyj moje łzy. Ucisz moją zatwardziałość. Podnieś mojego duc/ha i napełnij mnie Twoim Pokojem. Proszę, odpowiedz mi na tę szczególną prośbę (wymienić ją tutaj…). Przyjdź mi z pomocą, tak aby na moją prośbę przyszła odpowiedź i aby moje życie stało się spokojne w jedności z Tobą, drogi Panie. Jeżeli moja prośba nie może zostać spełniona, to napełnij mnie Ł/aską pogodzenia się z Twoją Ś/więtą Wolą — jako właściwą dla mojej dus/zy — i spraw, abym na zawsze pozostał wierny Twojemu Słowu, z łagodnym i łaskawym sercem. Ame/n. Zawsze Mnie wzywajcie, ilekroć jesteście smutni i znajdujecie się w potrzebie, a Ja wam obiecuję, że otrzymacie znak, że odpowiadam na wasze wołanie do Mnie, waszego umiłowanego Z/bawiciela. Wasz J/ezus

Gość gość
prawdziwe są te ostrzezenia