Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

POKOLENIE JPII ...zbieranina nienawisci i kasy

Polecane posty

Ja pokolenie JPII widze podlosc,demoralizacje,brak szacunku dla innych orientacji seksualncyh.To pokolenie hypokrytow, sponcorow czarnych.Wszystko jest na pokaz. MY pokolenie JPII .Wojtyla nie oburzyl sie na budowe za ciezkie miliony meczetu w krakowsich Lagiewnikach.Wstydzcie sie ludzie.

Gość gość
Ja nie mam sie czego wstydzić .Idę prosta drogą . Z wlasnej ,nieprzymuszonej woli nie uprawiam wyscigu szczurów ,nie opluwam gejostwa ,nie jestem hipokrytką ...czego mam sie wstydzić ...ech ...

Wlasnie. Niewiele jest osob,ktore podziela Twoje i moje zdanie. Ciekawa jestem ile zwolennikow JP powie ze homo jest Ok. Ze zdrowie jest wazniejsze niz poklady na kolejne siwtynie. Kto zaprotestueje ?

Gość gość
ja - świątynie służą by przybliżać ludzi do Boga nie wszystko można przeliczać na zyski doczesne gejostwo jest złe i można się od niego narwócić

Gość gość
Kochanka Franka :-D akurat ty to o uczciwym życiu wiesz tyle co kura o kosmosie.

Gość gość
Czy gejostwo jest zle czy nie ,to ja w to nie wnikam .Nie opluwam ich po prostu .

Gość gość
też nie opluwam gejów jako ludzi ale gejostwo jako czy jest złe z którego można wyjść na prostą po nawróceniu się

gość ja - świątynie służą by przybliżać ludzi do Boga nie wszystko można przeliczać na zyski doczesne gejostwo jest złe i można się od niego narwócić Czyli bog tez jest zly,bo nie szanuje innych. Czyli bog jest klamca,oszystem hypokryta,zaklamancem udajcym dobroc.

Gość gość
Kochanko Franko a skąnd Ty wisz złota że to kaj milosniki JP2 ci bruzdzą ,hę ?

Gość gość
a te 30 000 wykozystanych seksualnie dzieci pojdzie w niepamiec w ... imie boga wszystko !

Gość gość
Czyli bog tez jest zly,bo nie szanuje innych. Czyli bog jest klamca,oszystem hypokryta,zaklamancem udajcym dobroc. ----> skad taki wniosek? Wszystko co złe pochodzi od zlego a wszystko co dobre od Boga

Gość gość
A kaj to SS ?

Gość gość
Gościu ale po kiego tak klniesz ,myslisz ze Bogu się podoba taka postawa ?

gość s*******ny p********e i szmaciarze z****** wierzę w BOGA jedynego. Wy k**w szmaciarze z********* buahahahaaaa !!! nie klnij bo cie bucek op******** :D Sam widzisz jaka opinie sobie wystawiasz i jak szanujesz przykazania : D :D Smiech na sali :D

Gość gość
" P*****l sie zwolenniku szatana oby cie w dd**e dymał ty nędzna nic nie warta istoto ludzka oby cie stado c****w *****ło w d**e ciąg pałe szatanowi szmato ****** nabiaj sie ze świętości k***o p********a" I powiało bliźniego miłością katolicką ;-] Pewnie się tam Jan Paweł w grobie przewraca, jak to słyszy... Oj, jutro postraszy, że w gacie narobicie, zasrańcy obłudni!

Gość gość
Gościu ,nakropkujesz i tyle z tego .Nie wiadomo jaki jest twoj przekaz .

Gość gość
Allah akbar?

A teraz dobranoc.Jutro niedziela.Ide sie wyspac. Niezly ubaw mam. Tylko bron boze nie modlcie sie za mnie,bo bedzie mi wstyd. PS teraz juz znam pokolenie JP hahahahaa !

Gość gość
Kurna ,fajny topik .:-P Same kropki do czytania :-P buhaha

Gość gość
Czysta miłość! :-D Jak nic będzie straszył, a tak chciał, żeby jutro było miło... :-O

Gość gość
Ale po co sie denerwujesz .Papieżowi to tez sie nie podoba jak kropkujesz ciagle Bracie wszystko ok .Uspokój się juz :-)

Gość gość
Kochanko Franko jutro to poniedziałek :-P ;-)

Gość gość
O brzydkimi slowami operujesz bracie ,przyznaj sie ile piw obalileś ?

Gość gość
"Gościu ,nakropkujesz i tyle z tego .Nie wiadomo jaki jest twoj przekaz ." E tam, wiadomo przecież, co poeta miał na myśli: Ch**je**rdolo****ne, piz*******bane w d***pe***, et caetera :-P

Gość gość
Kochanka Franka walczysz z wiatrakami. Obojętne jest jaką postawę miał JPII bo wszyscy jego porzednicy i ci co są po nim, są tacy sami. Ogólnie to uważam że każda wiara w jakiegokolwiek boga jest obłudna, a jej wierni tak samo obłudni co zresztą widać tutaj. Nie trzeba wierzyć w żadne bóstwa aby być empatycznym i tolerancyjnym człowiekiem. Wystarczy dobre wychowanie i własna logika. Religia, czy wiara w boga, wykreśla tolerancję i empatię. Wojny prowadzone w imię boga i religii (obojętnie których) zawsze kończą się morderstwami ludzi i zwierząt. Gdzie tu logika? W wyznawaniu wiary/boga jej nie ma. Im bardziej wierzący, tym bardziej okrutni.