Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilonek

prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość gilonek

witam. chcialam zapytac bo niecirpliwie sie strasznie.. 17 kwietnia zaczely mi sie dni plodne. 11kwietnia ostatni raz wspolzylam z mezem. staramy sie o dziecko ale niestety on pracuje za granica i nie zawsze udaje nam sie trafiac w te dni. czy jest mozliwosc zebym byla w ciazy? cykle mam co 28 dni. mam klujace bole w podbrzuszi i od jakiegos tygofnia ciagla zgage.. ponadto bola mnie piersi i krzyz dokladnie tak jak przy pierwszej ciazy... na test za szybko wiec dzisiejszy negatywny wynik moze byc niewiarygodny. w srode ide na bete ale chcialabym wiedzic czy to w ogole mozliwe bym byla w ciazy? czy te objawy musialam sobie wmowic? ukluc w podrzbuszu nie wymyslilam sobie na pewno bo az mnie momentami zgina...

Gość gość
Wszystko jest możliwe, aczkolwiek jak wyraźna owulacje miałaś 6 dni po współżyciu, to myślę że nie ma co się nakręcać bo to długi czas i plemniki mogły nie przetrwać. Bądź dobrej myśli, ale nie nakręcaj się, na twoim miejscu czekała bym spokojnie do dnia @ i ewentualnie zrobiła test. Sama czekam na bobaska 1 cykl teraz ale celowałam centralnie w dzień płodny i też nie będę wariować przed @ jak nie przyjdzie to robię test i tyle później hcg.