Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę koleżance córki

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka ma córkę, która ma 3 lata i tygodniowego synka. To jak ubiera córeczkę to jest dla mnie szok. Piękne sukieneczki, tuniki, dodatki, buciki. I to nie są kolory różowe. Ale za to cudowne beże, szarości, niebieskie. Umie ją ubrać i ma na to czas przy maluszku. Rzeczy nowe, dobrej jakości.

Gość gość
Ma takie piękne oczka, jest tak podobna do swojego taty. Moja koleżanka sama ubiera się super. Jej mąż także. Zadko widuje się tak dobrze ubranego faceta.

Gość gość
Byłam u niej wczoraj zobaczyć jej synka. Śpiochy z takim.narysowanym krawatem słodko wyglądał. Poszliśmy na spacer jej córeczka - cienkie rajtuzy białe, prosta sukienka szara, czarno-niebieskie bareliny i do tego spinki we włosach czarno-niebieskie i sweterek, który ściągał też czarno-niebieski.

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
Mam córkę i po prostu nie umiem jej ubrać. Najlepiej mi jest ją ubrać w dresy. Szkoda mi by było ubrać ją elegancko skoro ona i tak zniszczy.

Gość gość
Moje dzieci też wszystko niszczą i ubieram ich najczęściej w dresy im wygodnie a ja jestem zadowolona a niech niszczą jak nie teraz to kiedy?

Gość gość
Ona wiecznie coś wyleje na siebie. W święta do kościoła ubrałam ją ładnie to wyszła z domu i się przewróciła - rozdarła rajtuzy , sukienkę też.

Gość gość
no to bardzo fajne ubranka no spoko no :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
a czego Ty dokładnie zazdrościsz bo nie bardo rozumiem...

Gość gość
Tego, że umie ubrać siebie, męża i dzieci w markowe rzeczy z gustem.

Gość gość
Moje dzieci też nowe spodnie ubiore wystarczy pol godziny na podwórku i już dziura.

Gość lubiepoezje
marneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -10/10

Gość gość
To ubierz ładnie, w czym problem, kasy nie masz? Ja dużo rzeczy kupuję w lumpkach, mam syna 6-letniego i chodzi w markowych ciuchach, nikt nie wie, że z lumpka. A są dobrej jakości, np. kolory nie schodzą się po 1 praniu i nie szkoda mi też zakładać, bo zniszczy., gdyż fortuny na nie nie wydaję. Tym sposobem dziecko chodzi ubrane ładnie, mnie na to stać i wszyscy są zadowoleni:)

Gość mamadwóchdziewczynek
A ja swoje ubieram bardzo ładnie i nie żałuję, że niszczą ;-) w sumie starsza już sama kompletuje swoją szafę, ale małą stroję i uważam, że wygląda świetnie. Kwestia gustu oczywiście, ja nie przepadam za kolorami ziemi dla dziecka, lubię kolorowe ubranka, szczególnie teraz wiosną soczyste kolory i śmiałe połączenia. Moja córeczka do przedszkola najczęściej chodzi w leginsach i koszulce/tunice, czasami zakłada spódniczki do leginsów albo sukienki. Przede wszystkim ubranie musi być wygodne, zwracam uwagę na swobodę ruchów i wygodne zakładanie. Z dodatków preferuję ozdoby do włosów, bransoletki, apaszki i torebki. Wczoraj mała wybrała sobie kapelusz w h&m i koszyczek ;-) Uroczo to wygląda ;-) Moje dresów nie lubią, sporadycznie zakładają na drogę najczęściej jak jest chłodno.