Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jean Valjean

W KOŃCU ZACZĘŁA SIĘ KANONIZACJA MAM ŁZY W OCZACH

Polecane posty

Gość gość
tylko się nie zesraj!

Gość gość
Jestem za ....ale w końcu przestaną o tym ciągle gadać ...

Gość gość
już są świętymi od kilku minut

Gość gość
i co z tego? w sprawie dzieci molestowanych przez księży ani jeden ani drugi nic nie zrobili, a wręcz odwrotnie - robili co mogli, żeby ochraniać zboczeńców - i takich ludzi chcecie nazywać "świętymi"???

Gość gość
Swietymi byli wczesniej bo zaslużyli sobie swoim życiem Teraz to była tylko formalność. Ciesze sie bardzo, że tak szybko Jana Pawła II oficjalnie kosciol zatwierdzil. Żyjąc uzdrawial wiec swietym byl już za życia :)

Gość gość
i co z tego? w sprawie dzieci molestowanych przez księży ani jeden ani drugi nic nie zrobili, a wręcz odwrotnie - robili co mogli, żeby ochraniać zboczeńców - i takich ludzi chcecie nazywać "świętymi"??? xxx To z tego, że wszystkim jeden człowiek nie moze pomoc. Ale tym pomogl za ktorych sie modlil i Bog dokonywal cudow za Jego wstawiennictwem.

Gość gość
nie obsrajcie sie czcicie kolesia wybranego przez kosciol- instytucje, ktora manipuluje, i ustanawia prawdy wiary ( proponuje je porownac z biblia) a koles np. ukrywal pedofilie brawo

Gość gość
Jestem za ale w końcu przestaną o tym ciągle gadać .....

Gość gość
Ogladam :) tez sie bardzo ciesze. Procz sw Faustyny to bedzie mij ulubiony swiety :) A najpierw ci, co krytykuja choc w 1/100 osiagna to, co On. Dobry, cieply czlowiek, filozof, poliglota, wybitny mysliciel, charyzmatyczny. Gromadzil tłumy, młodzi Go kochali, po nim plakaly tlumy. Nie musicie Go wielbic, ale nie szanowanie takiej osoby jest zalosnym aktem braku obiektywizmu. I koronny argument o pedofilach-pedofilami sa nie tylko ksieza, nie wiemy, czy Papiez mial dostep do takich informacji, moze byly one skutecznie filtrowane, nie byl on odpowiedzialny za cale zlo w kosciele, przeciez kosciol sklada sie z ludzi, a nie z jednego JPII. Kiedys Lis fajnie powiedzial, ze caly Tybr upłynie, nim Polska wyda kolejnego tak wielkiego czlowieka.

Gość gość
A gdzie Kozeta? Jesli jestes tak dobrym czlowiekiem, jak Jean to gratuluje ;)

Gość gość
nie zwracajcie uwagi na podłe wpisy oglądam transmisję i jestem całym sercem i myślami z Janem Pawłem II,był i jest moim wielkim autorytetem,przyczynił się do rozwoju miłosierdzia, dzisiaj jest to święto miłosierdzia

Gość gość
wprowadził kościół w 3-cie 1000lecia,

Gość gość
opatrzność boża ocaliła MU życie

Gość gość
Jan Paweł II to papież rodziny

Gość gość
Gość z 11:39 - podpisuje się pod tym postem :-)

Gość gość
ja mam biegunke

Gość gość
Dziekuje :)

Gość gość
A mnie to ani ziębi, ani grzeje. I zasadniczo nie rozumiem, dlaczego ludzie aż tak się tym ekscytują? Na moje życie nie ma ten fakt żadnego wpływu, więc jest mi zupełnie obojętny.

Gość gość
rodzina to świętość i Jan Paweł II jest patronem rodziny, świętość woła świętość

Gość gość
Jan Paweł II nie czynił cudów, tylko Bóg to robił przez niego:D zrobili z człowieka kryjącego pedofilów świętego, to sie do niego teraz módlcie grzesznicy :D

Gość gość
Módlmy się: Miłosierny Boże,przyjmij nasze dziękczynienie za dar apostolskiego życia i posłannictwa świętego Jana Pawła II i za jego wstawiennictwem pomóż nam wzrastać w miłości do Ciebie i odważnie głosić miłość Chrystusa wszystkim ludziom. Przez Chrystusa,Pana naszego.Amen.

Gość gość
Jaka kanalizacja? Coś mnie ominęło?

Gość gdgsgss
Idę na księdza lubie młode panny będe miał ichy wiele !!

Gość gość
Szkoda ze spustoszenie w mózgach niektorych kafeterian nie pozwala im na wzruszajace doznania jakich dostarczył nam wszystkich Nasz Świety Jan Paweł 2 . Alleluja :-)

Gość gość
Wam wszystkim? A nam wszystkim nie...

Gość gość
Ja miałam to szczęście że oglądałam kanonizację w na żywo. Pojechałam na Rzymu i nie żałuję to było wspaniałe, wzruszające doznanie. Wróciłam kilka godzin temu, jestem zmęczona, ale szczęśliwa. Dodam, że wyjazd zorganizowało to biuro http://www.cortina.com.pl/ o wszystkim pomyśleli.