Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsffdffdfsd

Tęsknię za byłym...

Polecane posty

Gość dsffdffdfsd

Oczywiście jest już o wiele lepiej niż było, bo nie myślę o nim non stop, i już nie wszystko mi o nim przypomina, ale jednak. U nas nie wszystko było jak powinno, w dużej mierze z mojej winy. Potem chciałam wszystko naprawić, ale się nie udało, bo jak okazało się później kogoś poznał (ona była wówczas zajęta, więc nie mogli być razem). Takiego bólu jak ten kiedy okazało się, że kogoś ma jeszcze nie czułam. Zastanawiam się jaki jest dla niej, co robią w weekendy, czy poznali swoich rodziców itd... dodatkowo ona podobno fizycznie bardzo mnie przypomina, i jest to zdanie wielu osób :O Ile Wam zajęło zapomnienie? A może ból nigdy nie minie?

Gość gość
zostawił cię dla innej, a ty jeszcze myślisz co z nią robi? niech nawet razem robią na drutach ;), a ty zajmij się sobą w tym sensie, żeby przestać roztaczać wizje tego, co oni robią. to myślenie o nich tylko potęguje rozpacz, a ta jest zupełnie nie potrzebna, kiedy dookoła cały świat budzi się do życia, kiedy warto zadbać o swój wygląd, kiedy warto zmienić coś w swoim myśleniu i działaniu. może warto zapisać się na jakiś kurs, chodzić na jakieś nowe zajęcia, robić coś co lubisz, odnowić swoje pasje.. radzę z dobrego serca - nie myśl o nich. w ten sposób zmarnujesz część swojego życia, które bez tego myślenia może wyglądać pogodnie. i tego ci życzę. głowa do góry, czas zdobywać szczyty swoich możliwości 🖐️

Gość dsffdffdfsd
Rozstałam się z nim w grudniu, styczeń i luty się widywaliśmy, potem urwanie kontaktu, a w połowie marca mi o niej powiedział - teoretycznie mnie dla niej nie zostawił, ale praktycznie wiadomo, że ona jest ode mnie lepsza

Gość dsffdffdfsd
Aha, i robię to wszystko co napisałaś, więc nie jest to kwestia siedzenia w domu i braku zajęć :( Boli mnie to, bo my naprawdę do siebie pasowaliśmy (chodzi o poczucie humoru, cele, poglądy itd). Ona podobno nie jest ani trochę zabawna. Podobno nie jest lubiana przez jego znajomych, ale na ile mogę wierzyć takim opiniom - nie wiem. Jakby nie było - woli ją. A mi ostatnio "lajkował" na FB jakieś zdjęcia, czym o sobie dodatkowo przypomniał (nie wiem po co)... :O

Gość gość
no też bym rozpamiętywała ze mnie dla innej zostawił 😤 no chyba żartujesz! szkoda życia na takie bzdety,ja tam wiem,że mój ex, lepszej wersji niż ja nie znajdzie nawet ma chody tam w niebiesiech,bo jak się czepił jakiegoś półmózga to dzięki mnie wywinął się od śmieci poprzez utopienie w morzu głupoty

Gość dsffdffdfsd
Tylko problem w tym, że dla mnie to był właśnie ten :( Nikogo przed nim nie kochałam, nikt nie pasował mi aż tak jak on (wcześniej wspomniane poczucie humoru, wbrew pozorom o to ciężko, inteligencja, fajna rodzina, również wygląd - przystojny facet - mimo, że z początku nie chciałam nawet się z nim umówić). Wiem, że z*****am w tym związku :( Stwierdził, że chciał wyznać mi uczucie, "ale"... czuł, że mam go w d***e

Gość gość
Mnie się zdaje, że go idealizujesz i stawiasz mu pomniczki :D Wiem, że tak jest. Jak to wygląda naprawdę ? Ano tak, że to "dopasowanie" poluzowało się, zostawił cię, używa inną i czas zmienić myślenie bo wylądujesz w wariatkowie, a tego chyba nie chcesz ? Kobieta, którą się zostawia zawsze, ale to zawsze w pierwszej kolejności myśli o tym, że jest gorsza od reszty świata, urażono przecież jej ego [no jak to on mnie nie chce ?], a w drugiej kolejności zawsze wspomina te lepsze chwile, pomijając te gorsze i buduje sobie wizje człowieka na piedestale. Ten piedestał jednak jest z kruchego materiału, ale może zniszczyć ci życie. Sumując więc: daj se siana, dzieweczko i nauczona tym doświadczeniem buduj coś, ale na trwałych , realnych fundamentach, a nie na wytworach wyobraźni. Miłego dnia bo słońce pięknie świeci ! 🖐️

Gość gość
nie pomogę Ci,bo nie ma jak skoro ma partnerkę,to raczej pozamiatane cóż,bywają takie dni,ja je też mam,że tęsknie do exa,coś tam mi się przypomina,pomimo,ze juz mineło sporo czasu,ale nie pozostaje nic innego jak iść na przód,mieć jakieś nowe pasje,stawiać sobie nowe wyzwania ,że świadomością,że ten którego kochasz Ty,czy ja,jednak szukał czegoś innego w zyciu-skoro nie są z nami,miłego dnia czesc

Gość dsffdffdfsd
U nas nie było tych gorszych dni :( My się nawet nie kłóciliśmy... On po prostu myślał, że mam go gdzieś

Gość gość
to sie zdarza to normalne to no spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

ja tez sie rozstalam i "mój" sie ozenil w weekend. jest mi bardzo ciezko, Gosciu dziekuje za wpisy o radzeniu z soba. bol minie, ale narazie krucho z tym

Gość mój ex
Tez nie najdzie lepszej ode mnie, mial szczescie ze mnie mił mnie, byłby ze mna najszczesliwszym facetem ale mnie nie szanował, oszukiwał... a przyszlosci na klamstwie sie nie zbuduje..

Gość mój ex
takze nie warto rozpamietywac o bylych, nie ma sensu..

Gość gość
jak mozna tęsknić za łajdakiem? gdzie twoja godność? stac cię na uczciwego a nie *****cza