Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakimi rodzajami facetów najbardziej gardzicie

Polecane posty

Gość gość

Ja najbardziej gardzę facetami typu: - Prawiczek - Facet z małym penisem - Niscy faceci - Faceci grubi i brzydko zbudowani - Biedacy i różnego rodzaju patole z najgorszych części miasta - Małolaci co myślą że jak im tatuś kupił dobry samochód to mogą każdą zaliczyć A wam jakie rodzaje facetów się najbardziej nie podobają dziewczyny i jakich unikacie i czemu. Zapraszam do dyskusji.

Gość gość
najbardziej gardze polakami biedakami cebulakami

Gość gość
frajerami co ganiaja jak pieski za pustakiem zeby wylizac a ona i tak po slubie rogi im przyprawi.

Gość gość
Nie gardzę, ale unikam prostaków i arogantów.

Gość gość
Takimi, którzy ubóstwiają takich jak ty autorko :p Czyli dziewczyny o prezencji "Krystyny bez zębów" z wiochy zbitej dechami" z niskim ilorazem inteligencji :p Towarzystwa facetów preferujących dziewczyny twojego typu nie jestem w stanie zdzierżyć :p

Gość gość
A ja facetami tzw. c/i/p/a/m/i :P

Gość gość
to autor nie autorka tepaku

Gość gość
To autorka tępaku :p Tylko tępak nie domyśli się, że dziewczyna może napisać iż nie preferuje facetów z małym penisem, a nie facet :p

Gość Tula222
Do autorki: Uważaj, żeby ktoś kiedyś tobą nie wzgardził, miałby powód o wiele poważniejszy, od tych które wymieniłaś. A może już to zrobił?

Gość gość
Ja nie zniosę facetów, którzy lubią kobiety piszące teksty z tak rażącymi błędami stylistycznymi: "A wam jakie rodzaje facetów się najbardziej nie podobają dziewczyny i jakich unikacie i czemu. "

Gość gość
tylko mamiaynkiem taki co wyszedl z c**y matki a potem tylko niby wsadza penisa w jej c**e i traktuje wlasna matke jak zone jest to wstretne no spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
nieudacznikami, ktorzy nic w zyciu nie potrafia osiagnac(zadnej porzadnej pracy, 40 na karku i dalej w wynajmowanym mieszkaniu). Nie lubie tez takich, ktorzy nie potrafia gospodarowac pieniedzmi. Moj ojciec jakies 10 lat temu zarabial 4000 zl na miesiac. Placil 600 zl alimentow i reszta dla niego. Kupil wtedy jakies auto za 1300 zl bo go na wiecej nie bylo stac:p Nie wiem co on z pieniedzmi robil.I jeszcze alkoholicy.

Gość gość
Do forumowicza powyżej Może przeczytaj sobie książkę zatytułowaną "Zasady pisowni polskiej"....... :p

Gość gość
Może pieniądze szły na pozostałe alimenty :p

Gość gość
mamisynki sa do d**y

Gość gość
Gardzić facetem tylko dlatego ze nie uprawiał seksu to szczyt głupoty oddający kobiety do zajętych czy już żonatych facetów. Przed gardzisz a po już nie.

Gość gość
ja nie lubię: 1. leni - którzy nawet dobrego technikum nie skończyli lub lepiej - studiów inżynierskich i którym nie chce się pracować ciężko 2. takich, co gwoździa w ścianę nie potrafia przybić i prostych prac domowych - typu remont domu- wykonać lub chociaż spróbować (tylko zakładają, że na pewno nie umieją) 3.******czy pospolitych 4. cwaniaków z bmkami 5. podstarzałych amantów, co uwodzą cudze żony i matki, i bzykają kilka takich kobiet w tym samym okresie czasu 6. nieuczciwych, zdradzających 7. gardzących innymi ludźmi, wyżej srajacymi niż d**ę majacymi 8. mamisynkami i c*****i

Gość gość
3. 4. 5. 6. Mają największe powodzenie u kobiet:p

Gość gość
Obecnie czasy się zmieniły i to dziewczyny są bardziej doświadczone seksualne od facetów. Kobieta powinna się wyszaleć w młodości a na męża wziąść prawika który ją będzie utrzymywał a takrze wykonywał wszystkie prace domowe 🖐️

Gość gość
Faceci wiedza jak zachowują się kobiety dlatego dziś coraz więcej facetów nawet żonatych ma mniejsza blokadę przed płatnym seksem.

Gość gość
ja jestem piekna i najbardziej gardze tymi idiotami, ktorzy sie wgapiaja i wzdychaja jak p******* :) zamiast normalnie podejsc, zaprosic na kawe. w mezczyznach szanuje sile, w kobietach zreszta tez. w lozku lubie byc sponiewierana i wykorzystana

Gość gość
no to ja jakąś dziwną kobietą jestem - to ja wymieniłam te punkty 3-6