Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Czy przyjelybyscie prezent z okazji urodzin od bardzo dobrych znajomych o wartości okolo 300 zl? Organizowalam imprezę i obdarowali mnie takim prezentem. Aż mi glupio, ale jeszcze później dzwonilam i dziekowalam. Nigdy w życiu bym się nie spodziewala, ze dostanie TAKI prezent, nawet nie przyszlo mi do glowy, ze bym to chciala dostać na urodziny. Ale radość sprawili mi ogromna :-) A Wy co o tym sadzicie?

Gość gość
Ktoś się wypowie?

Gość gość
Pewnie,że bym przyjęła. Skoro uważali, że ich na to stać, a Ciebie to ucieszy to nic tylko brać i cieszyć się,że ma się takich znajomych.

Gość gość
Dziękuję :-) wprowadzili mnie w zaklopotanie, ale wlasnie sobie tak to tlumaczylam, ze gdyby nie chcieli to by mi takiego prezentu nie dali :-) chcialam poznać Wasze opinie, jeszcze raz dziękuje :-)

Gość gość
Nie martw się,przecież siłą nie wymusiłaś na nich tego prezentu tylko z dobrego serca Ci go podarowali. Jeszcze są ludzie, których cieszy radość innych. Nie ma za co:) pozdrawiam

Gość gość
fajnie, ale jak teraz oni zaproszą cię na urodziny to już nie będzie wypadało dać taniego prezentu.