Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie odpisuje na sms

Polecane posty

Gość gość

Witam poznałem dziewczynę w klubie uśmiechała się do mnie cały czas spoglądała więc podszedłem złapałem ją za rękę spytałem czy ze mną zatańczy, tak chętnie przedstawiła mi się potańczyliśmy podziękowałem za taniec całując ją w rękę chwile rozmawialiśmy ale musiała już jechać do domu z koleżanką więc dała mi numer telefonu pierwsza do mnie napisała jeszcze tej samej nocy, pisaliśmy do siebie trochę a od wczoraj przestała odpisywać do mnie nie wiem co mam robić czy dać sobie spokój nic do niej nie pisać może sama do mnie napiszę.

Gość gość
Napisz jej wieczorem sms-a coś w stylu :" jak minął weekend i miłego tygodnia" Jeżeli odpisze ;) Jeżeli nie - trudno Widocznie to jeszcze nie ta ;)

Gość gość
a myslalam ze to tylko my kobiety mamy takie dylematy ;) a na co nie odpisała...? bo moze tresc smsa była krempujaca ...albo za duzo w nim napisałes i nie ograneła :) moze udaje tylko niedostepna ? :)

Gość gość
Ja wiem czy warto napisać, jak by była zainteresowana podejrzewam że odpisywała by mi tak mi wydaje się że straciła zainteresowanie moją osobą, szanuje ją uważam że na siłę nic nie będę robił może sama odezwie się :)

Gość grudzia
byla pijana i jak wytrzezwiala przejrzala na oczy

Gość gość
pewnie celowo czeka z odpowiedzia. mowie to z doswiadczenia, kolego

Gość gość
Sms był krótki jak to początki co robisz itp. nic brzydkiego nie napisałem :) chciałem rozwinąć rozmowę trochę ją poznać ja wiem że przez telefon nie da poznać drugiej osoby ale wiedząc coś o niej łatwiej jest mi rozmawiać na spotkaniu :) szukam kobiety do związku a nie na przelotny seks widocznie to nie ta kobieta :)

Gość gość
Trzeźwa była urocza dobrze tańczyła :)