Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy poszłyście pierwszy raz do gina i dlaczego

Polecane posty

Gość gość
15 lat miałam, poszłam ze względu na bardzo bolesne i obfite miesiączki powodujące omdlenia

Gość gość
16 lat bo przyplatalo sie do mnie jakies grzybczne swedzenie, to juz hmmm 15 lat temu a nadal czasem powraca wtedy poszlam do kobiety, ale nie ma to jak facet ginekolog,

Gość gość
16 lat, podczas pobytu w szpitalu muaislam miec zatrzymany okres

Gość gość
tez ok 14-15, mialam miesiaczki co 160-20 dni. i tak gowno mi pomogli, tylko antykoncepcje mi przepisaly i z glowy. do tego bylam dziewica i bardzo sie wstydzilam, a ginekolog zupelnie bez podejscia. ona sie nadawaje ale dla krow rozplodowych albo jakis starych bab, nei dla nastolatki w okresie dojrzewania, bardzo zle wspominam. teraz tez do niej niestety chodze ale tylko po recepty na anty.

Gość gość
hahaha mialo byc 16-20 dni;)

Gość gość
Miałam 23 lata, poszłam bo podejrzewałam grzybicę :) Kolejny raz dopiero jak zaczęłam współżyć, czyli po kolejnych 2 latach.

Gość gość
miałam 17 lat i poszłam głównie dlatego, że chciałam przesunąć miesiączkę o kilka dni, przy okazji zostałam zbadana

14 lat, symulowałąm bóle brzucha, bo bardzo nie lubiłam nowej szkoły (rodzice przeprowadzili się, gdy byłam w 8 klasie). Potem polubiłam, ale doświadczenie z ginem miałam już za sobą :D