Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteśmy znajomymi,tak?

Polecane posty

Gość gość

W sumie masz rację,jesteśmy tylko znajomymi,tylko znajomymi,Tobie chyba jednak łatwiej,skoro jak twierdzisz jesteś wolna.U mnie sytuacja troszkę ,jakby tu powiedzieć...bardziej skomplikowana.Wiesz,.....cieszę się że kiedyś się spotkaliśmy :)

Gość gość
Juz nie,i gowno mnie obchodzi Toja sytuacja,kazdy jest Panem swojego losu

Gość gość
szkoda, ze dziewczynie d**ę zawracasz bo wiadomo żonki nie zostawisz a ona jak jest madra to zapomnij o seksie bo przeciez tylko o to ci chodzi, zeby ją zaliczyć, zrujnowac jej życie i pokornie wrócić do żonki

Gość gość
uuu prosze rowinac historie, gdyz jest bardzo interesujacą, ile razy uprawialiscie nierzad?

Gość gość
g***o wiesz o tej historii,g***o wiesz co znaczy szacunek dla kobiety skoro piszesz takie brednie,widocznie byłaś sama tak zaliczana przez żonatych frajerów.

Gość gość
jestes tam gdzie chcesz byc i z kim chcesz byc,zdechnij sobie przy niej z szacunku czy z czego tam chcesz a kitu nie wciskaj

Gość gość
nie lubie facetow wiec samorrowniez odpadaja, a historia mnie interesuje pod katem cudzolozenia, zjawiska tak nagminnego

Gość gość
kiedyś..... na pewno,cieszę się że nie jesteś Tą którą kiedyś poznałem,ale też szkoda mi ciebie,tyle nienawiści do niego żywisz,że wyrażasz ją do każdego kto tu napisze i wyda ci się że jest nim,smutne :(

Gość gość
nie wydaje mi sie nic,zapewniam cie ze odpisuje wlasciwej osobie

Gość gość
wątpię :( jakie masz inicjały ?

Gość gość
i czego ty jęczysz głupia szmato?

Gość gość
nie jęczę...żałosna istoto.

Gość gość
żałosne to takie jak ty - qrewki

Gość gość
jestem jak już qurewkiem :D

Gość gość
zlosny jestes ty i ta twoja k***wka ,od kiedy k***wki zasluguja na szacunek nie bylo szacunku dlatego sa k***wkami

Gość gość
ycie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat jesteśmy znajomymi,tak? 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość W sumie masz rację,jesteśmy tylko znajomymi,tylko znajomymi,Tobie chyba jednak łatwiej,skoro jak twierdzisz jesteś wolna.U mnie sytuacja troszkę ,jakby tu powiedzieć...bardziej skomplikowana.Wiesz,.....cieszę się że kiedyś się spotkaliśmy usmiech.gif 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Juz nie,i gowno mnie obchodzi Toja sytuacja,kazdy jest Panem swojego losu 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość szkoda, ze dziewczynie d**ę zawracasz bo wiadomo żonki nie zostawisz a ona jak jest madra to zapomnij o seksie bo przeciez tylko o to ci chodzi, zeby ją zaliczyć, zrujnowac jej życie i pokornie wrócić do żonki 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość uuu prosze rowinac historie, gdyz jest bardzo interesujacą, ile razy uprawialiscie nierzad? 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość g***o wiesz o tej historii,g***o wiesz co znaczy szacunek dla kobiety skoro piszesz takie brednie,widocznie byłaś sama tak zaliczana przez żonatych frajerów. 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość jestes tam gdzie chcesz byc i z kim chcesz byc,zdechnij sobie przy niej z szacunku czy z czego tam chcesz a kitu nie wciskaj 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie lubie facetow wiec samorrowniez odpadaja, a historia mnie interesuje pod katem cudzolozenia, zjawiska tak nagminnego 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość kiedyś..... na pewno,cieszę się że nie jesteś Tą którą kiedyś poznałem,ale też szkoda mi ciebie,tyle nienawiści do niego żywisz,że wyrażasz ją do każdego kto tu napisze i wyda ci się że jest nim,smutne smutas.gif 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie wydaje mi sie nic,zapewniam cie ze odpisuje wlasciwej osobie 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość wątpię smutas.gif jakie masz inicjały ? 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość i czego ty jęczysz głupia szmato? 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie jęczę...żałosna istoto. 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość żałosne to takie jak ty - qrewki 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość jestem jak już qurewkiem smiech.gif wietrzymy śmierdzace powietrze :D

Gość gość
śmieszna jesteś

Gość gość
ycie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat jesteśmy znajomymi,tak? 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość W sumie masz rację,jesteśmy tylko znajomymi,tylko znajomymi,Tobie chyba jednak łatwiej,skoro jak twierdzisz jesteś wolna.U mnie sytuacja troszkę ,jakby tu powiedzieć...bardziej skomplikowana.Wiesz,.....cieszę się że kiedyś się spotkaliśmy usmiech.gif 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Juz nie,i gowno mnie obchodzi Toja sytuacja,kazdy jest Panem swojego losu 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość szkoda, ze dziewczynie d**ę zawracasz bo wiadomo żonki nie zostawisz a ona jak jest madra to zapomnij o seksie bo przeciez tylko o to ci chodzi, zeby ją zaliczyć, zrujnowac jej życie i pokornie wrócić do żonki 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość uuu prosze rowinac historie, gdyz jest bardzo interesujacą, ile razy uprawialiscie nierzad? 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość g***o wiesz o tej historii,g***o wiesz co znaczy szacunek dla kobiety skoro piszesz takie brednie,widocznie byłaś sama tak zaliczana przez żonatych frajerów. 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość jestes tam gdzie chcesz byc i z kim chcesz byc,zdechnij sobie przy niej z szacunku czy z czego tam chcesz a kitu nie wciskaj 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie lubie facetow wiec samorrowniez odpadaja, a historia mnie interesuje pod katem cudzolozenia, zjawiska tak nagminnego 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość kiedyś..... na pewno,cieszę się że nie jesteś Tą którą kiedyś poznałem,ale też szkoda mi ciebie,tyle nienawiści do niego żywisz,że wyrażasz ją do każdego kto tu napisze i wyda ci się że jest nim,smutne smutas.gif 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie wydaje mi sie nic,zapewniam cie ze odpisuje wlasciwej osobie 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość wątpię smutas.gif jakie masz inicjały ? 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość i czego ty jęczysz głupia szmato? 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie jęczę...żałosna istoto. 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość żałosne to takie jak ty - qrewki 27.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość jestem jak już qurewkiem smiech.gif

Gość gość
Znajomymi, tak. Szkoda mi tylko czasu straconego na wbijaniu sobie tego do głowy. Byłoby prościej gdybym się jednak nie zakochała. Ale może się uda?...

Gość gość
już nie życzysz mi śmierci ? Na dziś wystarczy ?

Gość gość
autorze masz szacunek do kobiet ,gdzie on jest ,dlaczego nie zaadresujesz tematu,ot Twój brak szacuknu wzgledem adresatki i innych kobiet na forum.

Gość gość
nic się nie zmieniło zdechniesz sobie razem ze swoim szacunkiem przy swoim wyborze

Gość gość
Przyglądam się temu co tu wypisujecie i to jest żałosne. Do autorki tematu, jak znasz tą osobę z imienia i nazwiska to jej powiedz co o niej sądzisz prosto w twarz a nie pluj jadem na całym forum.

Gość gość
przecież facet jest autorem

Gość gość
facet a temat jest do B. teraz możesz sobie pok***ować na mnie dalej :(

Gość gość
uwielbiam takie tematy w przepaść :D w ciemno dobranoc

Gość gość
napisalam juz wszystko,nie mam nic wiecej do dodania

Gość gość
to wszystko? Czujesz do niego tylko nienawiść?Co ci zrobiło złego?

Gość gość
to zdychaj

Gość gość
pewnie nie przyjechał i nie odebrał tel jak dzwoniła :D