Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usuwanie rozstępów

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy któraś z pań usuwała rozstępy w klinice RenClinic w Warszawie? Zamierzam zafundować sobie taki zabieg, ale najpierw wolałabym dowiedzieć się czegoś więcej o miejscu, które wybrałam. Podzielcie się swoimi doświadczeniami :)

Gość gość
Świetnie na rozstępy działa laser. Jest to zabieg trochę bolesny, ale myślę, że da się przeżyć. Robiłam go w Klinice Magnuccy i jestem bardzo zadowolona z efektu, jaki udało się uzyskać. W końcu będę mogła założyć bikini na plażę.

Gość Albinaczka
Ja chodziłam na zabiegi terapii tkanki łączej na Zachodnią i efekty są świetne. Cena bardzo przystępna, tym bardziej, że teraz są pakiety promocyjne, atmosfera super, no i efekt czyli nie ma tych rozstępów tam gdzie były. rehabilitacje.org ja się zapisywałam zawsze przez stronkę tę.

Gość gość
Ja miałam zabiegi na rozstępy w Poznaniu w gabinecie www.beautypremium.pl i mogę polecić to miejsce. Rozstępy są prawie niewidoczne, widać tylko z bardzo bliskiej odleglości. Miałam w sumie 2 zabiegi radiofrekwencji mikroigłowej a dodatkowo uzywałam soecjalistyczny żel który otrzymałam po zabiegu.

Gość gość
U mnie zadziałał stretch free Floslek, pięknie ukrył ślady po bliźniaczej ciąży, w której byłam chyba 3 lata :)

Gość gość
Nie wiem ale ja wolałam zapobiegać, smarowałam się bio oilem na okrągło żeby tylko się żadne rozstępy nie pojawiły i było warto, nie mam do dziś ani jednego

Z rozstępami najlepiej radzi sobie laseroterapia np. seria zabiegów laserem Palomar Emerge/ Frakcyjnym CO2/iPixel w połączeniu z mezoterapią igłową. Efektywna bywa równiez mezoterapia mikroigłowa. Ilośc zabiegów uwarunkowana jest od ilości rozstępów oraz ich stanu (najlepiej usuwać gdy sa jeszcze w fazie zapalnej).