Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze wychowany

Dziękuję za dobre wychowanie

Polecane posty

Gość dobrze wychowany

Mamy w pracy wspaniałą dziewczynę. Śliczna, inteligentna, wykształcona, na poziomie. Tylko.... Panna z dzieckiem. Dziękuję wam rodzice za wpojenie tak cudownych zasad moralno-etycznych !

Gość gość
cos im z twoim wychowaniem nie poszlo skoro zamiast osobiscie dziekujesz im na forum

Gość gość
I co z tego że panna z dzieckiem, nie wyszło jej w życiu osobistym. Może trafiła na nieodpowiedniego faceta i jest sama.

Gość dobrze wychowany
A ja trafiłem na nie odpowiednich rodziców.

Gość gość
dobrze jesteś wychowany skoro nie masz szacunku do ludzi ,wiesz , bo w życiu najczęściej zdradza facet, nie pomyślałeś ,że ją zdradził ?a moze miała gnojkowi wybaczyć i udawać super dobrą rodzinna atmosferę ?

Gość dobrze wychowany
Z tego co wiem, to nie miała faceta. Dziecko musiała mieć bardzo młodo, bo ma 26 lat a dziecko chodzi już do szkoły. Gdyby nie to z****** wychowanie, "zainteresowałbym" się nią bardziej a tak to sobie tylko o niej marzę.

Coś mi mówi, że sam/a jesteś tą panną z dzieckiem, która robi sobie reklamę

Gość gość
dokładnie , sama jesteś tą panną z dzieckiem . Daj se siana , i nie upewniaj się tu, że Twoje życie ułoży się pomyślnie tylko dlatego , że parę osób na kafeterii Cię w tym utwierdzi .

Gość ja jestem panną z dzieckiem
ale nie obchodzą mnie opinie ludzi, którzy sami idealni nie są. Ja nikomu krzywdy w zyciu nie wyrządziłam i nie mam się czego wstydzić. Nie ciągnę też kasy od państwa, od ojca dziecka, rodziców... ,,..."Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci na nią kamieniem" A gdy oni to usłyszeli i sumienie ich ruszyło, wychodzili jeden za drugim.,,

Gość dobrze wychowany
Czy dziewczyna po takich "przejściach" jest w stanie zainteresować się jeszcze facetem ?