Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSTOWNICA jakiej firmy pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Chce kupić prostownice której firmy polecicie ? Cena w sumie bez znaczenia.

Gość gość
ja mam sencora za 20 zl :D i nie narzekam :D :D

Gość gość
remington

Gość gość
remington droga ale warta kazdych pieniedzy

Gość gość
ktoś jeszcze?

Gość gość
w ostatnim czasie miałam ten sam dylemat. Testowałam FHI Diva Babyliss - została u mnie ta ostatnia. Choć szczerze mówiąc przed nią miałam 2 remingtony i były lepsze... no trudno... muszę przeżyć ;) polecam remingtona shine therapy np.

Gość gość
Remington to kiedyś wzięłam w drodze do pracy(fryzjerka)w sklepie i oddałam w drodze powrotnej do domu tak mnie zirytowała! Za tą cenę to, ja miałam zawsze profesjonalny sprzęt! A tu tak żenująco niski poziom? NIIIIE polecam!

Gość gość
Ja mam Remington Pearl S9500 i nie narzekam, robiłam nią nawet keratynowe prostowanie włosów w domu :)

Gość gość
Ja mam Rowene,ale nie jestem zadowolona z zakupu,bo po wyprostowaniu włosów efekt nie utrzymuje się zbyt długo.Może to ja coś zle robię,sama już nie wiem.

Gość amber666
to moze poszukaj sobie coś na http://www.electro.pl ? maja znacznie taniej niz w euro i oleole i tez maja darmowe dostawy :) ja mam z remingtona prostownice i naprawde swietnie sie sprawdza

Gość gość
ermila magic stright a mam suche włosy :)

Witajcie, jestem Ola, konsultantka marki Remington. Osobiście poleciłabym prostownicę S9600 Silk Remingtona. Sama wypróbowałam i muszę przyznać, że robi cuda ze zniszczonymi włosami. Wygładza je i nadaje naturalny połysk. Przydaje się, kiedy włosy są często farbowane czy stylizowane. Co jest ciekawą perspektywą, cyfrowy wyświetlacz wskazuje najodpowiedniejszą temperaturę dla włosa, dzięki czemu szczególnie osoby nieużywające wcześniej prostownicy nie spalą sobie włosów :P Do moich faworytów należy także model S8590 Keratin Therapy Pro, której płytki pod wpływem ciepła wydzielają odżywkę keratynową, odbudowując strukturę włosa. Posiada także czujnik nawilżenia włosa, który włączony automatycznie dopasowuje temperaturę odpowiednią dla włosa. Obie można dostać w media markt za 199zł. Ale jak mi powiesz czy twoje włosy się elektryzują, puszą, kręcą itd. to będę mogła Ci doradzić może coś z konkretnymi funkcjami :))