Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfkafakldvbsdgbs

Czy ta koszula nadaje się do szpitala? Poród

Polecane posty

Gość asfkafakldvbsdgbs

Termin mam na połowę czerwca, a więc w szpitalu pewnie będzie gorąco.. Czas najwyższy kupić już koszulę. Nie chciałam wydawać dużo pieniędzy, bo wątpię żebym ją później jeszcze nosiła. To mój pierwszy poród i nie wiem jaką kupić... Czy taka koszula się nadaje? http://allegro.pl/koszula-nocna-na-ramiaczkach-do-karmienia-m-36-38-i4136743508.html głównie mi chodzi o to czy nie jest za krótka. Mogę mieć taką do porodu i już później podczas pobytu w szpitalu? I czy szlafrok jest koniecznie potrzebny? Z góry dzięki za pomoc

Gość gość
wg mnie za mało się rozpina, musiałabyś zdejmować ramiączko. No i jedna koszula to za mało

Gość asfkafakldvbsdgbs
Tzn chciałam zamówić ze 3 koszule

Gość asfkafakldvbsdgbs
Bo te inne koszule do karmienia co oglądałam są takie... babcine. Widziałam ładne, ale w cenie pomiędzy 80-100zł. Według mnie to lekka przesada

Gość gość
Nie zakładaj takiej do porodu bo szkoda,ale na pobyt w szpitalu jest ok:)tylko weź ze trzy na zmianę.A co do szlafroka to rób jak uważasz,zawsze możesz go na wszelki wypadek spakować do torby,mi się przydał.

Gość asfkafakldvbsdgbs
Ok czyli do porodu wezmę po prostu coś z domu :) Nie będę specjalnie kupować. Na pobyt w szpitalu nie będzie za krótka, tak?

Gość gość
Ja miałam ciut dłuższe,tylko zamiast guzików miały normalny dekolt w serek.Do porodu najlepiej weź szpitalną,nie będzie ci jej szkoda:)

Gość gość
Długość będzie ok.

Gość gość
Ja mam do karmienia pidżame i koszule z italian Facebook, były coś po 40-50zl - nie wyglądają jakoś przaśne i są z fajnej bawełny - dobrze się pióra i noszą. Polecam.

Gość gość
Hahaja z italian fashion miało być :-)