Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co były wysyła mi życzenia i zaczepne sms?

Polecane posty

Gość gość

Po co były facet wysyła mi życzenia i zaczepne sms? Odszedł, syna z inna, nie wiem czy z nią jest. Od roku co jakiś czas się odzywa. Najpierw mówił, że tęskni i myśli, chce kontaktu, opowiadał o swoim zyciu przez 50 min gdzy do mnie zadzwonił - nic nie mówiac o pratnerce, wspomniał tylko syna. Wysyła życzenia i pyta co słychać. Ja odpisuję na życzenia z grzeczności, ale nie włączam się w zaczepne sms w stylu co u Ciebie? Kocham go ale nie będe się wtrącać i przeszkadzać w jego zyciu. Po co były facet wysyła mi życzenia i zaczepne sms po blisko 4 latach?

Gość gość
Nie zapomniał o Tobie.

Gość gość
Cos mu sie nie układa.

Gość gość
To jest jakaś masakra, była też mi wysłała życzenia jak powalona, zerwała ze mną, a teraz mi życzenia składa kiedy ja już jestem z inną. Dobrze, ze obecna nie odebrała smsa. Weź go olej.

Coś mu się pewnie nie układa i próbuje Cię wybadać czy w razie czego ma jakieś szanse na powrót albo przyjaciółkę do łóżka.Znam takie przypadki i myślę,że występują często w przyrodzie.Na Twoim miejscu całkowicie bym olała,przecież po takim czasie mogłaś zmienić numer.Nie odbieraj telefonów,nie odpisuj.Mój były tez po 2 latach zaczął się odzywać bo mu się nie układa,więc zatęsknił ale kilka razy nie odpisałam i dał sobie spokój.A gdy ostatnio spotkałam go w sklepie i podszedł z pytaniem co u mnie to mu jeszcze podziękował,że był takim dupkiem bo teraz mam wspaniałego faceta i jestem szczęśliwa a gdyby nie jego zdrada i chamskie traktowanie to pewnie dalej by mnie nie doceniał.Mina bezcenna :D

Gość gość
Z***biście :) ja tez miałem ochotę odpisać coś konkretnego, ale jednak odpuściłem i napisałem dziękuje ok. hehe na prawdę wielkie dzięki hehe. Przyjaciółka się znalazła od urodzin do urodzin.

Gość gość
A ja kocham byłeg i jestem sama, nieodzywam sie skoro ma dziecko i jakos kobietę, ale bardzo bym chciała się z nim spotkać.

Gość gość
Może Cię dalej kocha, ale wpadł i zpowodu dziecka jest z inna albo może sam.

Gość gość
Tacy faceci to niewiedzą co chcą.

Gość gość
Chce cię wypupczyc zapewne,nie ludz sie idiotko.

Gość gość
Nie koniecznie może kocha byłą, faceci też maja uczucia.

Gość gość
nudzi mu się