Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinaagosc

czy ja jestem nienormalna? POMOCY!!

Polecane posty

Gość malwinaagosc

Mam wrażenie że jestem nienormalna, nie wiem co sądzić na ten temat... A wy jak uważacie, jestem normalna czy może nie?

Gość malwinaagosc
UP :( Błagam piszcie.

Gość 231123123123
Zadajesz nienormalne pytania, czekaj skanuje na odległość.... Jesteś oryginalna:D

Gość malwinaagosc
Oryginalna? Chyba w tym negatywnym znaczeniu

Gość 231123123123
Nie dopowiadaj, tego nie napisałem. A co słabszy humorek, że się pytasz o swoją normalność? Każdy na swój sposób jest nienormalny.

Gość gość
na jakiej podstawi wysuwasz takowe wnioski że jesteś nienormalna ???? co takiego dziwnego robisz ????

Gość malwinaagosc
Doła mam po prostu. Zwyczajnie mam wrażenie że czegokolwiek nie zrobię w miejscu publicznym np. zacznę jeść to ludzie będą uważać mnie za idiotkę. Czuje na sobie ich wzrok i zastanawiam się co myślą na mój temat.

Gość 231123123123
Cierpisz na zwyczajne niskie poczucie własnej wartości, może masz manię prześladowczą, uwierz mi że ludzie rzadko zwracają uwagę na obcych na ulicy, każdy ma swoje sprawy i nie ma powodu żeby ktoś się śmiał jak wykonujesz normalne czynności.

Gość malwinaagosc
Może masz rację. Czasem te myśli nie dają mi spokoju, chyba sobie to wszystko wmawiam.

Gość 231123123123
Nie może tylko na pewno mam rację, założę się że sama nie zwracasz większej uwagi na obcych w okolicy. Najważniejsza jest samoakceptacja i wiara w siebie, z pewnością jesteś fajną kobietą, i nie marnuj sobie życia na wmawianie czegoś czego nie ma.

Gość malwinaagosc
Nie zwracam uwagi na innych, faktycznie. Dla mnie ich czynności wydają się być normalne. O ile w środowisku znajomych moje "lęki" zanikają, tak pojawiają się gdy jestem sama. Mam dopiero 19 lat, nie chcę sobie psuć życia przez moje paranoje. Mimo wszystko dziękuję za miłe słowa. :)

Gość gość
tak , to nienormalne

Gość 231123123123
A proszę bardzo.