Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam racje a moze przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

moj maz ogladal w internecie na onecie jakies aktorki w bikini i w tym tonie inne artykuly ze zdjeciami. czuje sie jakby mnie oszukal ja sie staram ma wszystko a ten w pracy mi baby gole oglada. kloce sie o to.juz trzeci miesiac i nie umiem zapomniec ani wybaczyc. dla mnie to oznacza ze mnie nie szanuje i nie kochaa. on twierdzi ze to nie chodzi o erotyke czy podniecanie sie bo on tego nie szukal tylko bylo na glownej stronie to sobie wszedl. i przepraszal i mowil xe wiecej nie wejdzie bo nie wiedzial ze tak mnie tym uradzi ale ja nadal swoje. co uwazacie dziewczyny, zony?

Gość gość
ktos sie wypowie?

Gość gość
3 miesiące kłócisz się o zdjęcia w necie? no to jesteś nieźle walnięta i współczuję twojemu mężowi

Gość gość
ale dlaczego ja mam byc od domowej brudnej roboty a inne do podziwiania? niech mu teraz te bikini piora i gotuja ehh

Gość gość
przesadzasz, to normlane se faceci ogladaja sobie kobietki, ja na przyklad z moim ogladam filmy e;p

Gość gość
To normalne zachowanie skoro kochasz bardzo to chcesz go za wyłączność. Mi także by było przykro dlatego mój facet wie o takich rzeczach co na ten temat uważam i tzw ciągle ogl sie za innymi czy komentowanie bezczelne jakiejś kobiety. Musisz o tym rozmawiac na spokojnie, że to Cie boli. Daj mu szansę jeśli znowu sie powtórzy to działaj. Każdy ma inna psychikę. Jednemu to odpowiada jednemu nie.

Gość gość
I to wcale nie jest chore tylko naturalna reakcja więc sie nie potępiaj. Dla swojego czystego sumienia może zacznij dbać o siebie tzn kupić sobie jakiś fajny ciuch by sie poczuć seksownie :) ale tylko i wyłącznie dla siebie

Gość gość
ja rozmswial on wie ale ja nie umiem wybaczac dla mnie to juz nie ten sam czlowiek. mam o nim zle zdanie bo przed slubem znalazlam zdjecia rzeczywistej baby i ueazam ze sie nie zmienil. z drugiej strony jest dziecko ...odeszlabym. jak mozna zyc z kims kto robi cos za plecami? i mowic ze kocha chore

Gość gość
ja rozmswial on wie ale ja nie umiem wybaczac dla mnie to juz nie ten sam czlowiek. mam o nim zle zdanie bo przed slubem znalazlam zdjecia rzeczywistej baby i ueazam ze sie nie zmienil. z drugiej strony jest dziecko ...odeszlabym. jak mozna zyc z kims kto robi cos za plecami? i mowic ze kocha chore

Gość gość
Dla mnie to też jest chore.. Nie wyobrażam sobie by mój facet dogadzal sobie np na zdj czy filmach.. Dla mnie to zdrada psychiczna.. Straszny bym miała uraz i sama bym sie zdolowala że woli je a nie mnie

Gość gość
Tu masz niby tylko przeglądanie. A wiesz co było naprawdę.. Może to ma jakieś drugie dno.

Gość gość
Ale ja nie wiem czy sobie dogadał, sadze, ze raczej nie, bo to w pracy ...ale tak sie nim niesamowicie rozczarowalam, ze choć mam wszystko "materialnie" to zrezygnowalabym ze wszystkiego by mec jego uczciwego i kochającego. Dziwi mnie podejście ze każdy facet tak robi, co mnie to obchodzi? Ja uważałam ze jest wyjątkowy a teraz wiem ze przeciętniak

Gość gość
Najgorsze jest to rozczarowanie. Byłaś pewna, że kto jak kto ale on.. A tu prosze

Gość gość
Niesmak pozostaje. Zaraz odezwą sie kobiety co stwierdza, że grubo przesadzasz.. I że każdy facet taki jest i ma do tego prawo bo to normalne. Ha. Normalne dla nienormalnych.

Gość gość
Dokładnie, na pewno nie on.... Teraz nawet bym paznokcia nie dała sobie uciąć poświadczając jego niewinność i jak żyć dalej w małżeństwie z takimi myślami i brakiem zaufania?

Gość gość
powinnas sie leczyc ..zdecydowanie

Gość gość
Uważam ze w zepsutym świecie jaki jest teraz każde zachowanie normalne jest dziwne a to dewiacyjne zupelnienormalne... Beznadziejne to życie, cLowiek poświęca sie, czeka, tęskni, kocha a ten w pracy baby oglada

Gość gość
Musisz z nim porozmawiać tak szczerze od serca jak to wygląda.. Żeby zrozumiał. Jest bardzo ciężko nie wątpię ale .. Może da sie to jakoś naprawić małymi krokami. Musiałby sobie to uświadomić.. I zacząć o Ciebie zabiegać.. Ciekawe czy jemu pasowałoby jakbyś To Ty oglądała sobie mężczyzn ? Czy było by mu miło i przyjemnie. Przeżyłam też takie coś i niestety musiałam skończyć związek bo bardzo psuł mi psyche. Na końcu tak wymyślałam z braku zaufania.. Że szok. Kochając sie z nim zastanawiałam sie czy czasem nie wyobraża sobie jakiejś cudownej pani z net. Masakra. Brak słów.

Gość gość
Ludzie.. Każdy ma prawo interpretować to jak chce. Każdy ma inne uczucia więc darujcie sobie. To, że świat idzie na psy to nie znaczy, że wszyscy ludzie muszą iść ta droga i pozwalać na takie coś. W tych czasach to normalne, że faceci tak robią nie? Bezsens.

Gość gość
Tez ja sobie wyobrażam rożne historie a on już nie może słuchać tego bo twierdzi ze nie wiedział ze tak to odbiore i ze więcej nie bedzie i dla niego to koniec tematu a dla mnie nie bo mu już nie ufam

Gość gość
Może zobaczy, że źle zrobił i będzie próbował to naprawić. Jak go kochasz daj mu mała szansę .. Powoli powoli może sie ułoży. Nie rezygnuj:) wiem, że to trudne .. Ale może warto

Gość gość
Wy jesteście dziwni. Pozwalacie na to by facet was nie szanował.. I na robienie takich dziwnych akcji. 'niby normalnych w tym świecie 'a tak naprawdę Takie rzeczy to jeden krok do zdrady a potem płaczecie, że was zostawił dla innej. Ogarnijcie sie... Sami na to pozwalacie

Gość gość
Wiem ze jestem dziwna bo nigdy nie okłamałam mojego meza, nigdy nie pragnelam nikogo bardziej niż jego, nigdy bym jego nie zdradziła. Jestem mu wierna czekam na niego gdy jest w delegacji, robię dla niego wszystko, dbam i chciałam tylko jedno by był uczciwy nienormalne co?

Gość gość
Taka kobieta zdarza sie bardzo rzadko... Szkoda, że nie docenia..

Gość gość
Uważam ze istnieje tylko jeden wymiar miłości tej uczciwej oddanej szczerej reszta to coś co miłość przypomina ale nią nie jest ...nie każda kropka na ciele oznacza ze mamy ospę ....

Gość gość
Powinien być najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.. Ma wszystko. To po co szuka gdzieś ? Nie rozumiem

Gość gość
A tAk w ogóle to nie jestem stara dewotka,wielka katoliczka, czy święta dziewica. Popełniłam w życiu błędy choć zawsze miałam zasady, pewnych rzeczy sie nie robi nie dlatego ze ktoś sie dowie o tym i ze będziemy miec problemy ale dla siebie byc uczciwym porządnym człowiekiem. Dla mnie najwieksza wartością jest prawda. Odkąd mam meza nie istnieją dla mnie pokusy, całkowicie mu sie oddałam, ale nie głupio zamieniając sie w kurę domowa, ale z polotem taki jak jest tylko możliwy w mojej obecnej sytuacji. A on tego nie docenił, myślałam ze jest moim przyjacielem. W moim odczuciu byłam bardzo dobra dla niego wiec nie rozumiem dlaczego nie okazał mi należytego żonie szacunku? I jak to możliwe ze istnieją kobiety którym mógłby to nie przeszkadzać...

Gość gość
Durnowaty świat

Gość gość
No jest możliwe. Taka moda w dzisiejszych czasach seks pieniądze i sztucznosc .. I nic na to nie poradzimy. Większość kobiet nie ma szacunku do siebie do swojego ciała.. Świat bez zasad. Choroba tych czasów. No i raj dla facetów...