Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi się rozmawiac z tym debilem Napracowałam się a on Szkoda gadac

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam dzisiaj pyszną kolację. Rzadko gotuję. Zazwyczaj jemy na mieście ale dzisiaj chcialam sprobowac swoich sił w kuchni. Troszkę mi się spalił łosoś no ale trudno. Uszykowałam to wszystko na stole żebyśmy zjedli. Przyszedł, wydawał się zaskoczony że gotowałam. Usiadł i zaczął jeśc. Jakoś mu to nie szło i widziałam, że nie ma siły. Powiedziałam, że jak nie chce to nie musi (zdobylam sie nawet na usmiech) a on wtedy PRZESTAŁ jeśc i uśmiechnął się jakby z ulgą i wydukał, że bardzo dobre ale nie jest głodny. K****, czyli mu nie smakowało. NIech się wypcha w ogóle.

Gość gość
to, ze nie umiesz gotowac to nie jest jego wina....

Gość gość
Wnerwia mnie to, bo się starałam. Trochę mnie wyobraźnia poniosła i zmieszałam różne sery pleśniowe więc wyszło specyficznie i chyba ten przypalony łosoś go zniechęcił. Ale i tak jestem zła, że jak powiedziałam żeby się nie zmuszał to on jak na komendę rzucił sztuce i powiedział (jakby z ulgą?rozbawieniem?) że jest bardzo dobre ale nie jest głodny:/ Tak się wkurzyłam, że nic mu na to nie odpowiedziałam i udałam, że muszę isc na spacer z psem.

Gość gość
Zła kucharka i tyle

Gość gość
gahsjhskdhkshdk

Gość gość
to jego wina debilko, ze nie umiesz gotowac i dajesz mu przypalone (przesolone?, niedoprawione? etc) potrawy :D

Gość gość
serów pleśniowych nie powinno się mieszać bo każdy z nich ma charakterystyczny smak a rozpuszczone w sosie stanowią bombę smaków, niekoniecznie dobrych. Następnym razem spróbuj upiec łososia zawiniętego w folię aluminiową z ziarnami rozbitego pieprzu i tymiankiem.

Gość gość
Następnym raz ugrilluj mu twoje dwa pośladki polane sosem klonowym, napewno zje i poprosi o dokładkę :)

Gość gość
A na deser twoje cycki zamrażarki z sosem kokosowym, mm mniamciś!

Gość gość
Wspolczuje chlopakowi

Gość gość
zla kucharka

Gość gość
Wspolczuje

Gość twój towarzysz życia
nie martw się ten przypalony łosoś i tak jest pychotką w porównaniu do twojego obślizgłego śledzia :( dwóch ryb bym nie zniiósł

Gość gość
no coz ! bylo trzeba popytac jak to sie robi wlasciwie to proste jest wystarczy tylko usmazyc na zloty kolor,zrobic sos smietanowy/smietana i por/ nie ma nic prosciej- ktos kiedys dal w necie ze jego babcia daje ta usmazona rybe do sporej il. smietany i pora i to wszystko razem jeszcze piecze ok.3 godz. w piekarniku/ale chodzilo o karpia/ponoc po tym czasie kosci i osci juz nie wyczuwa sie w rybie bo wszystko sie rozplywa w ustach- trzeba dodac na koncu koperek i sok z cytryny, no tak sie robi, a z serami raczej bym nie chciala zjesc ...

Gość gość
A zupa byla za slona?

Gość gość
Nie musi smakować nie przejmuj się. Na pewno nie chciał zrobić ci przykrości. A może podobasz mu się i nie może jeść :)

Gość gość
Broken, ty obleśna ruro.

Gość gość
nie rozumiem, jak nie smakuje mi to co zona zrobi to mowie wprost,ze Ci nie wyszlo.Zdarza sie i co z tego? I dlaczego dla Ciebie to jakis problem? Samo staranie sie to nie wszystko,posilek musi byc zjadliwy:-)

Gość gość
No widzicie, a mój facet jak mu już coś ugotuje, to zjada z uśmiechem mimo, że jestem do d**y kucharką i nawet makaron rozgotowuje ;-( Na co dzien to on gotuje bo umie i lubi, a ja czasem od święta. Ostatnio smażyłam naleśniki, wyszły mi grubaśne jak pancakesy a mimo to i tak zjadł i talerz wylizał, bo widział jak się starałam. Są faceci i są mężczyźni i tyle.