Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki maja najgorsza reputacje w europie

Polecane posty

Gość gość

Polki maja najgorsza reputacje w europie bo sa latwe do tego sie szybko starzeja zgadzacie z tym ?

Gość gość
"my prawdziwe polki wiemy jak smakuje czarna pała każda z nas chętnie arabowi by dała" cleo

Gość gość
tak zwłaszcza polki ze skierniewic jadące do danii . do wiktora, Jebiące się potem wirtualnie z kim popadnie , bo waga nie ta i wygląd też

Gość gość
dalej się pocieszaj :D to Polacy mają najgorszą reputacje brudasy, złodzieje i lenie :D a Polki ? najpiękniejsze :) najgorszą reputację mają Niemki i Brytyjki, o nich się mówi,że najbrzydsze na świecie, może poszukać w necie, jak znasz angielski :)

Gość gość
po 30 wygladja na 50 lat gdzie w innych krajach jest na odwrot a nawet kobiety po 50 sa atrakcyjne i wygladaja duzooooo mlodziej

Gość Owadogigant
JESTEŚMY PORZĄDNE DAJEMY IM ZA DARMO

Gość gość
A ja mam to gdzieś co sobie inni o nas myślą, Brytyjki puszczają sie na potęgę i jakos nikt nie placze.

Gość gość
dajcie madzi niech sobie dildo wsadzi

Gość gość
do osobnika z gory niemki ? chyba w niemczech sie nigdy nie bylo i glosisz mity jak np ze kazdy polak kradnie

a Polki ? najpiękniejsze najgorszą reputację mają Niemki i Brytyjki, o nich się mówi,że najbrzydsze na świecie, może poszukać w necie, jak znasz angielski x nie chodzi o urodę a o to ŻE SZMATY Z WAS

Gość gość
jestem z hiszpanka i polki bym nawet na numerek nie chcial bo ani to zaradne ani madre nawet urody to nie ma a jak ma to zaraz sie spasie jak slowianska swinia i do tego d**y daje gdzie popadnie fuuuuuu

Gość gość
Pokażcie statystyki, które pokazują, że najgorszą. Na każdą kobietę, z każdej nacji znajdziecie mnóstwo tematów. "Russian girls= whores", "why ukrainian girls are so easy" etc. I nie tylko na słowianki, bo Brytyjki też nie mają dobrej opinii.

Gość gość
jestem z hiszpanka i polki bym nawet na numerek nie chcial bo ani to zaradne ani madre nawet urody to nie ma a jak ma to zaraz sie spasie jak slowianska swinia i do tego d**y daje gdzie popadnie fuuuuuu

Gość gość
Ty od hiszpanki,pewnie zadna polka nawet na ciebie splunąć nie chciala skoro dajesz d**y na zachodzie

Gość gość
hahahhaha no bez jaj kiedys byly kawaly o polakach ze kradna a teraz sie mowi ze polak to najleprzy material na meza i co raz wiecej jest polakow z kobietami z innych kraji np hiszpani a powstaja kawaly o polkach

Gość gość
hahahhaha no bez jaj kiedys byly kawaly o polakach ze kradna a teraz sie mowi ze polak to najleprzy material na meza i co raz wiecej jest polakow z kobietami z innych kraji np hiszpani a powstaja kawaly o polkach

Gość gość
Ja pisałem na innym topiku dziś rano że mój brat ma żonę hiszpankę ja pomieszkując u niego też spotykałem się przez kilka miesięcy z hiszpanką, więc teorię że prócz Polek nikt Polaka nie chcę to po prostu nie prawda. Napiszę jeszcze tylko że sam wcale nie uważam że każda polka to Kur... itp. ale faktycznie zawsze znajdzie się kilka takich co psują reputację całemu narodowi a ludzie bez względu na nację niestety myślą stereotypowo.

Gość gość
polki to damy najpiekniejsze w eu hahaha zart.

Gość gość
byly statystyki- faceci w polsce bodjze na 1 badz 2 miejscu NAJMNIEJ ATRAKCYJNYCH W EUROPIE. jak widac, musza sobie jakos te kompleksy odreagowac pasibrzuchy wąsate. ani to sie ubrac nie potrafi, ani inteligentny, ani obrotny, bidak z remizy. jestem ze szwedem, polaka bym nie chciala na staly zwiazek. a araba bym w zyciu nie tknela, brzydze sie islamem

Gość gość
codziennie widze przynajmniej 1 lub 2 modna atrakcyjna Polkę, czego nie moge powiedziec o Polakach- albo dres stary zapierdzialy, albo rurki i jakies niewiadomo co ://///// MASAKRA!!!!!!!!!!! null zero stylu, fleje na maksa :D:D:D

i boli was to? ja mam w d***e co myślą o mnie polskie szmaty, jak przeszkadza to wypier/dalac na zachód, jak was jakieś odpady zechcą

Gość gość
a wasze mamusie polki to tez k***y puszczalskie czy juz mamusi to nie dotyczy bo to mamusia nie-kobieta nie-Polka?