Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem jego zachowania ;(

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu spotykam sie z pewnym facetem ( znamy sie około 3 lat i jesteśmy znajomymi) ale od jakiś 3 miesięcy ze sobą piszemy spotykamy sie od czasu do czasu. Ja jestem zainteresowana nim a on mną. Wszystko układało sie bardzo dobrze aż do momentu kiedy nie odpisywałam mu przez około 1,5 dnia na smsa. Obraził się troszke i miał lekkiego focha, ale po kilku rozmowach przez telefon miałam wrażenie ze mu przeszło. Myliłam sie jak widać bo od tego czasu nie pisze juz do mnie takich miłych i czułych smsów na dobranoc i w ogóle mniejszy ma ze mną kontakt. Jak odebrać jego zachowanie.

Gość gość
może poznał kogoś innego? przeciez tylko raz mu nie odpisalas, co innego gdybys to robila notorycznie.

Gość gość
ale tak nagle od tego dnia kiedy mu nie odpisywałam znalazł kogoś innego? szczerze w to wątpie

Gość gość
ale kto powiedział, ze od tego dnia, mogl miec wcześniej kogoś na oku

Gość gość
Myslę,że zwątpił w twoje zaangażowanie.Czy ty nigdy do niego pierwsza nie piszesz? Może zacznij.

Gość gość
ja tu bardziej stawiam na to że sie obraził i chce pokazać że mi że on aż tak z utęsknieniem nie czeka na moj telefon itp. No ale wykluczyć innej kobiety nie moge

Gość gość
Ułomna jesteś? Skoro tobie się nie chciało przez 1,5 dnia napisać smsa a piszesz ich dziennie pewnie 1000 do koleżanek, to dlaczego oczekujesz że on to będzie robił, należy ci się, to twój służący? 😠

Gość gość
po prostu, nie miałam ze soba cały dzien telefonu i jakos tak wyszlo. Przeciez to nic złego, równie dobrze mogłam nie mieć pieniędzy na koncie

Gość gość
pewnie myśli ze CI nie zależy na nim i że chcesz go od siebie odtrącić, a że nie jest typem faceta narzucającego się powoli tworzy dystans az w koncu przestanie sie do ciebie odzywac

Gość gość
ale macie problemy