Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tewtyn123

Jak rozumieć te słowa mojej koleżanki

Polecane posty

Gość tewtyn123

Hej. Mam 8 spotkań z pewną dziewczyną. Jest ode mnie o 3 lata starsza ( 24 ma ). Na spotkaniach rzadko inicjuje kontakt. Ogólnie jestem zdania, że w relację damsko-męską nawet na początku powinny obie strony angażować, a nie tylko facet. Ogólnie rzadko wychodzi z jakąś inicjatywą spotkania, ja raz na tydzień do niej dzwonię i umawiam spotkanie na które przychodzi punktualnie. Uważa jednak, że na początku to facet powinien mocno się angażować i biegać za nią. Uważa mnie za kolegę, bo tak rzadko się z nią spotykam i dzwonię mimo, że na końcu spotkania się zawsze całujemy. Jest zdania, że jak się z kimś spotyka to musi być to "coś" ta chemia. Ostatnio już zerwała kontakt z takim chłopakiem, bo dla niej był nudny. Myślicie, że jest otwarta na mnie i może coś z tego być jeśli zmienię swoje podejście abym za nią częściej zaczął ubiegać? Bo ona nie zmieni.

Gość gość
Jak będziesz się z nią lizał to złap ją tak konkretnie za du/pe żeby wiedziała że 10 spotkania nie będzie jak Ci nie wkońcu nie da.

Gość gość
Ja się jej nie dziwię. Kontaktujesz się z nią raz na tydzień, więc ci nie zależy. Po co miałaby zawracać sobie głowę kimś, kto ją traktuje jedynie jak zabawkę?

Gość gość
Nie, bo nie masz samochodu.