Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia88

MAMUSIE, STARACZKI ZAPRASZAM DO ROZMÓW

Polecane posty

Gość Olivia88

Witam! Miałam już kiedyś podobny temat ale że znowu jestem w ciazy to zapraszanwszystkie was kobietki do podzielenia się naszymi doswiadczeniami. Może napoczatek opowiem co nieco o sobie i rodzinie. Więc.. Jestem Oliwia mam 32 lata, dobrze płatna prace i kochająca rodzinę. Moja najstarsza pociecha to 8 letnia Klara. Później 5 letni Kacper a najmłodszy z moich skarbów to 2,5 letni Leoś. Miesiąc temu dowiedziałam się że zaszlsm w ciaze. Będzie to moje ostatnie ziecko i mam nadzieję że druga dziewczynka ;) Teraz wasza kolej. Opisujcie swoje pociechy. Zapraszam DO miłych rozmów. ;)

Gość gość
Ale ty jesteś poy*****.Wybacz szczerość,ęle najlepiej powiedz jeszcze gdzie mieszkasz i jak się nazywasz:O po co podajesz tu takie informacje?

Gość Shug Avery
Naprawdę uważasz, że za mało tu jest tematów "mamuś i staraczek"? Nie możesz po prostu dołączyć do już istniejącego topiku? I zgadzam się z gościem powyżej, podaj jeszcze swój adres i najlepiej konto na fb. Obczaję i może przyjadę w odwiedziny. No chyba, że to prowo i wyłudzasz dane osobowe - wtedy, gratuluję inwencji.

Gość ewqa1988
Hej OLiwio. Ja mam na imię Ewa mam 26 lat, mój synek ma 7 miesięcy ma na imię Adam. Takze mam nie złą pracę i kochającego opiekuńczego męża, z którym planuje swoje dalsze życie i kolejnego potomka, choć ja wolała bym synka ;)

Gość gość
Hej.Jestem Jadwiga,mój mąż to Kaziu,dziecko Henryk,córka Elwira w drodze:)mieszkamy w W/y/p/i/ź/d/z/i/e/j/e/w/i/e.Żyjemy z zasiłków ale jesteśmy szczęśliwsi niż niejedna bogata rodzina:)Pozdrawiam.

Gość gosc taki maly ktos
po co zakładasz kolejny temat o staraczkach jak takich tu pelno...Chryste. i tak jak ci ktoś napisał podaj swój adres telefon,dodaj koniecznie fotki dzieci.... co za prymitywni ludzie...

Gość gość3
Oczywiście zanim przedstawiłaś dzieci musiałaś obowiązkowo napisać, że masz dobrze płatną pracę - takie budowanie wizerunku na kafe no super.

Gość placze ze smiechu
hahahah ma dobrze platna prace i 3 dzieci,...ciekaw ekiedy ona to ogarnia...aa no i 4 w drodze...ach to dowartosciowywanie sie na kafe! ;)

Gość gość
Dlaczego robisz sobie tyle dzieci?

Gość prodżekt ranłej
Jestem Krystyna Kociołek mój mąż to Zdzisław Kociołek, a nasze dzieci to: Lena 10lat Dżesika 9lat Brajan 8lat Victoria 7lat Kevin 6lat Xawier 5lat Łiliam 4lata Amelka 3lata Vanessa 2 lata Miranda, Amanda i Samantha roczek, nasze kochane trojaczki Ja mam zawodówkę wieczorową, nie pracuję zawodowo a mąż robi po budowach na czarno no i mamy omunalne mieszkanie opłacane przez miasto, żarcie z kościoła i kasę z mopsu polecam każdemu :D

Gość placze ze smiechu
prodżekt ranłej 10/10 :)

Gość prodżekt ranłej
ależ do usug jezde :D

Gość gość
prodżekt ja też cię wielbię

Gość gość
no co? autorka chciała sie pokazac z najlepszej strony:)

Gość gość
mściciel maurycy z gaciowic ależ ty głupi jesteś

Gość Olivia88
Jacie ale wy podłe jestescie. Na innych topikach dziewczyny się już znają dlatego zalizylam ten temat aby porozmawiac. Nie chcialam się chwalić no ale mam świetną pracę i mogę sobie pozwolić na 4 dzieci. Jakoś to ogarne nie musicie się bać. Jak macie jakieś wąty to zachowajcie je dla siebie.

Gość gość
wąty?? a nie wonty? hahahahha dziewczyno a co za problem tam do nich dolaczyc?tu tez nikogo nie znasz/!

Gość SRACZKA DZIWACZKA
A ja mam na imie Olivia,mam 27lat nie mam męża a nawet chłopaka.Okres spóźnia mi sie już dwie godziny to tez postanowiłam dołączyć do grona staraczek. Boli mnie brzuch po lewej stronie więc obstawiam że pocznę córeczkę, na imie jej bedzie Amelcia, zyć bedziemy z zasiłku dla samotnych matek bo ojca nie pamiętam. Kończę, bo czuje śluzik i muszę przebrać wkładkę.Około 21 będę testować więc widzimy się o 21.10 u STYCZNIÓWEK 2015.

Gość gość
witaj na kafeterii - forum pelnym zyczliwosci i milosci do blizniego ;)

Gość gość
18:29 mnie tez bolał po lewej i mam synusia Analusia więc nie ostawiaj Amelci tak z góry:D

Gość gość
Hej :) dziewczyny potrzebuje pomocy, dzis zrobilam test ciazowy, wykazal 2 kreski. Nie wiem co mam teraz robic czy mam isc do apteki po kwas foliowy i kiedy umowic sie na wizyte do gin. ? To moja pierwsza ciaza i nie wiem jak postepowac :) Z gory dziekuje za odpowiedzi :))

Gość gość
zapisac się za tydz dwa na wizyte do ginekologa.zadnych lekow na wlasna reke się nie bierze, a kwas to przed ciaza się zaczyna brac.