Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowianka1991

niektore dziewczyny to szma...y

Polecane posty

Gość krakowianka1991

zawsze trafiam na poje*ane wspollokatorki w akademiku, musze tu mieszkac bo nie stac mnie na mieszkanie, mam ciezka sytuacje rodzinna... jak nie totalne wulgarne pijaczki to jakies chore na grzybice czy helicobacter albo inne... obecna ma jak kazda z poprzednich dominujacy charakter, jesli chodzi o sprzatanie modulu i pokoju to jest niechlujna i zyje w balaganie, jak sie cos dzieje, cos trzeba naprawic zawsze lata do innych i jej nie ma w dzien i ja musze wszystko zalatwiac np.naprawa czegos w lazience, albo gdy zalegly sie mole... wyzywa ble och ach ale sama niczego sie nie podejmie zeby cos z tym zrobic, zawsze wszystko ja... potrafie za nia sprzatac bo mnie juuz czasem wkur*ia syf. jest glosna, pewna siebie, robi fochy o byle co, codziennie przychodzil spac jej chlopak i czasem nie dawali mi spac w nocy gdy ja mialam na rano, potrafi mnie wyzywac gdy otworze okno na chwile kiedy ona tego nie chce, a tak to ciagle wylacza grzejnik w nocy gdy jest zimno i okna pootwierane i gdy np.siedze z mokrymi wlosami... wkurzyla mnie teraz juz do granic, gdy zobaczyla ze towarzyszy mi moj chlopak i gra w gre ipowiedziala ze on nie moze tu spac bo czuje sie nieswobodnie we 3... a przepraszam czy czasem jej chlopak tu nie sypia codziennie?czy ja mam swobode? dodam ze moja matka nie akceptuje chlopaka i rzadko sie przez to widujemy, ciagle klotnie, przez ktore nie mam serca zostawic wszystko i do niego wyjechac np.na wakacje bo matka chora na serce i wykorzystuje nadcisnienie do tego zeby mi zabraniac czestsze kontakty z nim...tylko czeka az mi sie on znudzi...

Gość gość
Narzekasz ;) Po prostu nie masz drygu do kobiet. Moze czas spróbować poszukać szczęścia u najbliższych? ;)

Gość gość
a w Krakowie mieszkasz ? :) bo ja tez :) na Armii Krajowej :) chcesz to wydupce jej w zeby! :) to sie opamieta ;)