Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JUZ nie mam sil

Polecane posty

Gość gość

Caly czas we wczesniejszych latach i nawet teraz majac trzdziec***are lat ,ludzie oceniaja mnie moj wyglad krytykuja,wiecznie ktos sie znajdzie ,kto wysmieje moj wyglad ,obgada.. :( ile jeszcze ...ilez mozna znisc,wiecznie to samo krytyka mojego wygladu.. :(

Gość gość
To nie sluchaj pustakow ! Niech sobie gadaja .Tylko pustak ocenia czlowieka po wygladzie . Ludzie co z Wami sie dzieje ? Jesteście zdrowi to sie cieszcie z tego .:-)

Gość gość
wiesz ale jak od 10,15 lat prawie caly czas slyszasz uwagi,nieprzyjemne na temat swojego wygladu,ktory nie jest zalezny od nas ,to moze zniszczyc wykonczyc czlowieka...ten kto nie ma widocznych wad nie zrozumie tego...

Gość gość
Ale gdyby ludzie mieli w d*** ie takie uwagi to ich zycie wygladaloby inaczej . Ja dlugo mieszkalam w Stanach .Tam widzialam naprawde szpetnych ludzi ,kalekich ,ulomnych .Ci ludzie normalnie zyli ... bo maja inne nastawienie do swoich ulomności . Sprobuj pomyslec ze nikt nie jest doskonały tylko u nie kazdego tę niedoskonałość widać ..

Gość gość
ale jak radzic sobie,gdy znow i znow slyszych uwagi na temat swojego wygladu ..jak nie brac do siebie,,,ilez mozna tego sluchac...to boli. :(

Gość gość
A jaki masz wpływ na innych ? Zadnego .Mozesz ew.powiedziec ze Ciebie nie obchodzi ich opina bo lubisz siebie .Zamkniesz im gęby . A kto Ci dokucza ? W pracy w domu ,znajomi ,obcy ?

Gość gość
obcy przewaznie,,

Gość gość
No wlasnie ,to łatwiej olać. Nos glowe wysoko i nie daj po sobie poznac ze Ciebie to zabolało .Wkrotce przestaną . Naprawdę to od Ciebie zalezy jak Ty siebie postrzegasz ,czy siebie lubisz . Mam kolezanke 120 kg zywej wagi .Zebys wiedziała jak Ona idzie ulicą ..Swoja postawa mowi - akceptuję siebie .Sprobuj a zobaczysz ze przestana pustaki gadać ..

Gość gość
ale zawsze ktos cos powie ,to wsrod znajomych..i tak ciagle tyle lat bez konca...:(

Gość gość
Ale jak ktos ma sie czuc pewnie,skoro pol zycia ,tyle lat byl co chwile wysmiewany,nabijano sie z jego wygladu,badz wady ..??? przeciez to niemozliwe !! ludzie...

Gość gość
Co to za wada autorko?