Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co daje nam FACEBOOK

DO CZEGO Nam Facebook Tak naprawde CO NAM DAJE

Polecane posty

Gość lanser
po pierwsze tam nie bylo obelg po drugie o ile dobrze pamietam to jednak sie chwalilas nawet konkretnym wynikiem, a po trzecie i najsmieszniejsze to wg ciebie ludzie maja podobne rysy w zaleznosci od wynikow egzaminow :D ciekaw jestem czy ci ktorzy maja konta na fejsbuku tez maja jakies podobne wlosy albo rysy w porownaniu z tymi ktorzy nie maja :D no i jak sie rozklada dzietnosc czy te 3 glupie ktore wpadly maja konta na fejsbuku ? ja stawiam ze tak :D piszesz zabawne rzeczy nie rozumiem dlaczego sie tak irytujesz, nie kazyd musi podzielac twoje poglady.

Gość lanser
ludzie maja to do siebie ze przewaznie irytuje ich jak ktos sie nie zgadza z ich punktem widzenia, ja bywam szczegolnie irytujacy bo rzadko sie zgadzam :D

zaczęło się od tego, że napisałeś, że uczę się, w szkole dla debili, na co odpisałam, że moja szkoła jest w top100 (a więc ogólnik), ty poleciałeś konkretem (napisałeś dokładne miejsce swojej), wtedy ja swojej fejsa teraz ma prawie każdy, jedni po to, by wstawiać zdjęcia swoich dzieci i chwalić się szczegółami z życia, a inni ze względów praktycznych. ty wrzucasz wszystkich do jednej beczki (a więc ty GENERALIZUJESZ, co ciągle zarzucasz mi) po trzecie napisałam, że uroda to geny i nawet jak ktoś siedzi godzinami nad lustrem, nie stanie się przez to ładny poczytaj sobie o fas- dzieci alkoholików np. są brzydsze przez to, że ich matki w ciąży piją. to nie jest mój wymysł, tylko fakt naukowy, ignorancie

i to właśnie miałam na myśli, pisząc o twarzy nie grzeszącej inteligencją, niestety, ale pochodzenie ma tu znacznie, czasami rysy twarzy determinuje klasa społeczna, żaden mój wymysł, ani uprzedzenia mnie wkurza to, jak ktoś wypacza, to co piszę

Gość lanser
nigdy nie napisalem ze uczysz sie w szkole dla debili, to ty zaczelas sie przechwalac a ja nabijac i tyle. lubie dyskutowac z osobami przemadrzalymi :D piszesz do mnie jakbym byl bohaterem filmu powrot do przyszlosci :D nie ma prawie kazdy wiec przestan uogolniac zyjemy w tym samym kraju i czasie nie musisz zaznaczac co ma kazdy bo to twoj subiektywny poglad oparty na swoim otoczeniu ktore traktujesz jak alfe i omege. sprawdz statystyki to zobaczysz ile ludzi ma, a nie pisz ze prawei kazdy bo az sie nasuwa aby dodac ze prawei kazdy debil tez ma. poza tym co to ma do rzeczy ja nie neguje posiadania tylko sie smieje z pewnych przypadlosci jakie dotykaja osoby z kontami tam, a ty jak wszystko inne traktujesz to jak atak na swoja osobe. poczytaj sobie o fas- dzieci alkoholików np. są brzydsze przez to, że ich matki w ciąży piją. to nie jest mój wymysł, tylko fakt naukowy, ignorancie >>oczywiscie ze tak nigdy tego nie negowalem jak tez nigdy teog nie pisalas. pisalas cos innego. po trzecie napisałam, że uroda to geny>>moze ale nie pisalismy o genach tylko zaleznosci urody od intelektu a wg mnie to jest niezalezne wg ciebie jest calkiem inaczje i to mnie tak bawilo. czasami rysy twarzy determinuje klasa społeczna>>raczje jendak wymysl oczywiscie pomijajac osoby z uposledzeniem. nie da sie odroznic tego z iq 170 od tego z iq 100 po rysach twarzy, a juz twierdzenie ze uroda idzie w parze z intelektem jest kuriozalne.

zdecydowana większość ludzi w moim przedziale wiekowym, nie piszę przecież o ludziach w średnim wieku, bo co mnie oni obchodzą w tym przypadku? to był temat o PATOLOGII, a nie o zależności urody i intelektu, ja pisałam, że ktoś pochodzący z patologii może być włąsnie z tego powodu brzydki (fas właśnie), a ty odpisałeś, że tępi ludzie spędzają więcej czasu przed lustrem, bo nic innego nie mają do zaoferowania, dlatego często są ładni. zacytować? uroda i intelekt to rzeczy niezależne- to pisałam JA

napisałam, że w mojej klasie średnia z matmy wyniosła 2 z kawałkiem, a z matury 80% (co miało obrazować różnicę poziomu szkolnego i poziomu maturalnego, bo jakiś debil wciskał, że skoro podstawy maturalne są na żenującym poziomie, to poziom dzisiejszego szkolnictwa jest niższy niż kiedyś) twoja odp: uczysz się w szkole dla debili

Gość lanser
że ktoś pochodzący z patologii może być włąsnie z tego powodu brzydki >>>tak napisalas zapomnialas dodac ze chodzi ci o picie alkoholu w ciazy :D a to diametralnei zmienia postac rzeczy bo nikt chyba nie neguje ze narkotyki czy alkohol negatywnie oddzialuja na plos. poza tym patologia to pojecie szerokie nie trzeba byc alkoholikiem. że tępi ludzie spędzają więcej czasu przed lustrem, bo nic innego nie mają do zaoferowania, dlatego często są ładni. zacytować? >>dokladnie tak napisalem ze jesli juz dop[atrywac sie zaleznosci to odwrotnej bo ten kto ma tylko urode skupia sie na niej a ten kto majeszcze olej w glowie moze ja zaniedbywac. nadal podtrzymuje to ze ludzie rozgarnieci czesto o nia zbytnio nie dbaja. uroda i intelekt to rzeczy niezależne- to pisałam JA >>sama sobie zaprzeczasz wyzej napisalas ze patologia ma brzydkie dzieci a teraz ze to niezalezne.

Gość lanser
skoro podstawy maturalne są na żenującym poziomie, to poziom dzisiejszego szkolnictwa jest niższy niż kiedyś>>oczywiscie ze tak pierwszy raz spotkalem sie z tym ze ktos to neguje. poziom matur dopasowany jest do poziomu uczniow. skoro sa coraz prostsze to oczywistym jest wniosek ze uczniowie coraz mniej umieja. badania PISA (15 latkow) wykazaly ze polscy 15 latkowie sa debilami, poniewaz uplasowali sie znacznie ponizej swiatowej sredniej. badania polegaly na tym ze dostali mape metra i mieli wyznaczyc najkrotsza trase przejazdu do celu albo skorzystac z instrukcji do zmywarki. jesli mamy pytanie ktore zawiera odpowiedz to dla mnie trzeba byc debilem aby nie wiedziec bo o ile moge zrozumiec to ze kiedys ktos nie zdal matrury bo np. byly pytanai dotyczace konkretnie czegos ktos nie rpzeczytal to i nie znal odpowiedzi o tyle jesli ktos ma pytanie wraz z odpowiedzia wystarczy pomyslec i nie wie to debil. teraz w coraz wiekszej ilosci pytan takze tych maturalnych odpowiedz jest podana nie trzeba nic wiedziec czy czytac wczesniej. w matematyce w tych samych badaniach 15 latkowie wypadli znacznie lepiej byc moze dlatego ze od lat sa tresowani jak takie testy z matematyki sie rozwiazuje a instrukcji czytac ich nie ucza. poza tym w tescie z matematyki mozna bylo poprawic odpowiedz a w tym drugim nie.

ja nie używam nazw człowiek z patologii i człowiek mało inteligentny zamiennie (choć to często idzie w parze) z urodą trzeba się urodzić, ew. zrobić operacje plastyczne, nie da się jej wypracowac przed lustrem, więc wypisujesz bzdury w tym temacie

Gość lanser
moim zdaniem operacja plastyczna nic nie da. oczysicie ze mozna ja poprawic w lustrze, mozna cos bardziej podkreslic albo zatuszowac zwlaszcza jesli chodzi o kobiete :D mozna lepiej wygladac z krotkimi lub dlugimi wlosami. dwie osoby o identycznej urodzie moga byc calkiem roznie odbierane i oceniane przez otoczenie. jak zapuszcze wlosy to wygladam inaczej niz z krotkimi a gdyby mi one wypadly to nawet nie chce myslec jakbym wygladal :D

imo najważniejsze są oczy i rysy twarzy, a reszta to dodatki, jak ktoś ma garbaty nos to tego nie zatuszuje, choćby chciał, jak ma małe oczka, to może je trochę powiększyć, ale szału nie zrobią prawda jest taka, że jak ktoś ma piękną twarz, to nawet łysy nie będzie wyglądać źle (patrz: natalie portman)

operacjami można kompletnie zmienić wygląd, nawet głupie wstrzyknięcie wypełniaczy zmienia rysy twarzy

Gość lanser
imo najważniejsze są oczy i rysy twarzy,>>dla jednego tak dla drugiego nie, tak oczy mozna optycznie powiekszyc makijazem dziwie sie ze jako kobieta teog nie wiesz. v prawda jest taka, że jak ktoś ma piękną twarz, to nawet łysy nie będzie wyglądać źle >>nieprawda. jednemu pasuja wl,osy innemu nie nawet jak oboje beda mieli piekne rysy. o co chodzi z ta portman ? v operacjami można kompletnie zmienić wygląd, nawet głupie wstrzyknięcie wypełniaczy zmienia rysy twarzy >>powoduje opuchlizne a nie zmienia rysy. rysy robia sie sztuczne. moze ladnie to wyglada w telewizji albo reklamie. wszystkie osoby po operacjach wygladaja tak sam jak klon. ladne jest to co jest unikalne.

to twoja subiektywna definicja piękna napisałam, że można powiększyć, ale szału nie zrobią, ładnego spojrzenia nie dorysujesz sobie żadną kredką wygoogluj sobie łysą portman, to może zrozumiesz

Gość lanser
wygooglowelm i mnei sie lysa nie podoba za to z wlosami wyglada swietnie :D

Gość lanser
i to tez zalezy z jakimi z tymi jasnymi bardoz mnie sie nie podoba, za to z ciemnymi wyglada bardzo dobrze wiec jak widzisz roznie mozna na to patrzec. ja patrze jak facet. ta sama osoba na dwoch zdjeciahc robionych przez dwie rozne osoby moze wygladac diametralnie inaczej. .

Gość lanser
a te male oczka to tez zaleza od tego czy sie pochodzi z patologi czy rodzice sa prawnikami :D ?

Gość lanser
nic nie pisalem o twoich znowu bierzesz cos do siebei co jest napisane ogolnie. jestes jedynaczka ? nieprzypadkowo pisze bo na kazdym kroku myslisz ze cos jest o tobie. watpie aby picie w ciazy mialo wplyw akurat na wielkosc oczu ale mniejsza o to patologia to nie jest tylko ciezarna pijaczka. nastpnym razem jak chcesz napisac ze picie w ciazy powoduje deformacje plodu to nie pisz ze patologia ma brzydkie dzieci a ci majacy sznowanych rodzicow sa piekni :D ci szanowani bardzo czesto tez sa alkoholikami tak na marginesie. alkoholizm w przeciwienstwie do narkomani bardzo czesto dotyczy osoby dobrze sytuowane szczegolnie kobiety ktore sa bardziej podane na ten nalog. wystarczy pic lampke wina do obiady i pod dwoch latach zostaje sie alkoholiczka - statystycznie.

na każdym kroku pijesz do moich pogladów polska patologia to w wielkiej części alkoholicy, szczególnie na wsiach, często, ale nie zawsze rodziny wielodzietne, nikogo nie nazwę patologicznym,tylko dlatego, że żyje w nędzy czy tym podobne

Gość gość
Do zbierania danych o nas przez amerykańską firmę. Inteligentne oprogramowanie analizuje, szufladkuje dane, na podstawie inych danych statystycznych może się też sporo domyśleć, a potem sprzedaje te dane: reklamodawcom, bankom, ubezpieczycielom, instytucjom rządowym w USA, i temu kto lepiej zapłaci. Tzw. Big Data. Potem powiąże się jeszcze dane z FB, innych portali społecznościowych, Allego/eBuya, historii płatności z banku, historii zakupów z kart lojalnościowych, i będzie pełny profil osoby, choćby do sprzedania potencjalnemu pracodawcy albo biuru matrymonialnemu czy towarzystwu ubezpieczeniowemu.