Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym byc dobrym czlowiekiem

Polecane posty

Gość gość

Przez lata nasladowalam roznych ludzi,przewaznie tych zlych,wrednych,samolubnych.No i taka sie stalam,nie wiem dlaczego,poprostu stalam sie zlym czlowiekiem...rodzina i znajomi znaja mnie od tej strony...jako wredna,samolubna,zarozumiala ..problem w tym,ze wcale taka nie jestem i coraz bardziej mi przeszkadza moje wlasne zachowanie...:( zagubilam sie,kocham ludzi,chcialabym ich przytulac,pomagac,pocieszac...ale robie odwrotnie,bo taka wredna mnie znaja...kiedy zaczelam przed rodzina pokazywac moja dobra i prawdziwa strone zaczeli mnie pytac czy mize cpam,czy nie mam jakiejs choroby psychicznej..wiec powrocilam fo mojej od wielu lat znanej roli wrednej choleryczki...a czuje sie z tym okropnie,nie jestem soba ta ktora chcialabym byc...mam tyle marzen,tyle dobrych slow i uvzuc wewnatrz i ja ta dobric musze ukrywac,zeby nie wyjsc na wariatke,ahh nie wiem. Co robic?,??

Gość gość
psycholog?

Gość gość
Dałaś się z manipulować media w których żądza illuminati i to nie twoja wina bo taki obrali sobie cel i dzięki takim ludzią jak ty na których łatwo wpłynąć przejmują katrolę. A moja rada jest taka bądź taka jaka chcesz być i nie zwracają uwagi na odcinki w stylu ze ćpasz czy coś a po czasie twoje zachowanie stanie się dla wszystkich normalne .. Wiadomo musisz nad tym po pracować żeby wymazać z głów obraz dawnej ciebie

Gość gość
Zacznij odemnie,dam ci sie popszytulac i glaskac:-)

Gość gość
Bardzo chetnie:) Wlasnie taka staram sie byc kiedy poznaje nowych ludzi,tych ktorzy mnie nie znali od tej zlej i granej roli...Probowalam nie zwracac uwagi na docinki,ale dochodzilo do wysmiewania ,nawet od najblizszych...i wchodze w ta role ktorej mam tak strasznie dosyc,traktuje ja jako zbroje ochronna,a kiedy jestem sama jest mi strasznie przykro,czuje sie jak hipokrytka....:( Zaluje,ze przez tyle lat krzywdzilam ludzi wstretnymi slowami itp...

Gość gość
W ten sposob poznajemy prawdziwych siebie wiec dobrze jest moc zrozumiec samego siebie ,bez kopiowania innych.To nie zaden wstyd bycie milym i dobrym,to powod do dumy lecz wiekszosc ludzi nadal tego nie rozumie.Kontynuuj nawet kiedy Cie wysmiewaja,to minie,a Ty bedziesz szczesliwa bez gry,bedziesz soba:)