Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlopak21

podobaja mi sie starsze kobiety

Polecane posty

Gość gość
gość taa jasne, każda 30 stka tu wygląda kilka lat młodziej, ha ha, jesteś takim samym próchnem jak starzy faceci" XXX w ten spposob to sobie możesz mówić do swojej starej, o ile ci na to pozwoli, i nie musze ci sie tłumaczyć bo sram na to czy mi wierzysz czy nie

Gość gość
w ten spposob to sobie możesz mówić do swojej starej, o ile ci na to pozwoli, i nie musze ci sie tłumaczyć bo sram na to czy mi wierzysz czy nie x a jednak boli prawda stare próchno

Gość gość
stare próchno to cie robiło kmoicie, sam jesteś starym frajerem

Gość gość
ść stare próchno to cie robiło kmoicie, sam jesteś starym frajerem x co pyskujesz próchnie?

Gość gość
próchno to twoja stara, w dodatku kultury cie nie nauczyła, widać ze sie z patologii wywodzisz, idź teraz posprzątaj butelki po wódce bo stara przyniosła nowe

Gość gość
nie mieszkam z matką próchnie, a ty idź założ temat jakie to 30 stki są atrakcyjne, i jeszcze o dowód cie pytają w sklepie ha, PRÓCHNO

Gość gość
Dla 16 - latka kobieta 30-letnia może być stara, ale dla 40-latka będzie młoda. Odnośnie tematu: Sama mam 28 lat, dwa lata temu byłam z chłopakiem 4 lata młodszym i to były dla mnie najgorsze miesiące. Na początku odpowiedzialny, później zachowywał się jak dziecko, a nie chodziło mi o zakładanie rodziny i rodzenie dzieci. Zresztą dalej tak jest.

Gość gość90
Ja nie wiem jak wy ludzie możecie pałać do siebie taką nienawiścią? Czujecie się lepiej obrażając przez kabel. Do czego ten świat dąży... :(

Gość gość
g***o mnie obchodzi z kim mieszkasz, skoro sam jesteś próchno i otaczasz sie takimi to chociaż czasem wyjdź gdzieś do ludzi to zobaczysz ze nie wszyscy są takimi starymi tępakami jak ty. Próchno to masz w mózgu mięczaku i wyłącz capsa bo nie działa na mnie. jak niedowidzisz to kup sobie okulary, nie bedziesz musiał pisac capsem. Żal ci d**e ściska i nie mozesz tego przeżyć że ktoś nie wpisuje sie w twoje ramy, twoja sprawa, ja mam w******* na takich ćwoków jak ty, żegnam kmiotku bo do pięt mi nie dorastasz

Gość gość
jesteś próchnem i to cie boli, frustracja aż bije od ciebie

Gość gość
jesteś próchnem i to cie boli, frustracja aż bije od ciebie

Gość Chlopak21
Nie wiem,po co sie wyzywac na forum,bo przeciez i tak to nic nie da.

Gość gość
To zależy o ile lat jest starsza kobieta. Bo inaczej jeśli będzie starsza pięć lat, a inaczej kiedy 15. W tym pierwszym przypadku wszystko może być zupełnie zwyczajnie, bo to nie jest taka różnica, żeby bardzo ją było widać wizualnie i żeby było to charakterologicznie/osobowościowo trudne. Jak się ma podobne cele życiowe i jakąś wspólnotę zainteresowań plus dojdzie do tego uczucie z obu stron, taka różnica wieku nie jest czynnikiem utrudniającym. Piszę z własnego doświadczenia, bo mój mąż jest młodszy właśnie o te pięć lat. Trochę musiałam na niego poczekać, to fakt, przyjaźniliśmy się, potem zamieszkaliśmy na próbę i po kilku latach wzięliśmy ślub. Teraz mamy dzieci, dom, oboje realizujemy się zawodowo, nikt (ani my, ani otoczenie) nie zwraca uwagi na różnicę wieku. Czasem tylko, gdy na jakichś towarzyskich spotkaniach poznajemy kogoś nowego i gdzieś w rozmowie ten temat wyjdzie, śmiejemy się ze zdziwionej reakcji ludzi, która zwykle jest taka: "Ooo, naprawdę?". I tyle.

Gość rozwazna i romantyczna
Tak wlasciwie, co takiego kreci cie w starszych kobietach?

Gość Chlopak21
To,ze maja juz jakies doswiadczeni i wiecej "oleju w glowie"oczywiscie nie kazda.I tez musi byc zadbana,bo tez musi cos soba prezentowac.

Gość gość
arytmetka nie ma nic do rzeczy

Gość gość
arytmetyka nie ma nic do rzeczy

Gość gość
arytmetyka nie ma nic do rzeczy