Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrabana8s

jak zemscic sie na znajomym geju

Polecane posty

Gość zrabana8s

Pewnie mnie skrytykujecie, ale przez tego gnojka straciłam dobrze płatną pracę i od kilku miesięcy nie mogę znaleźć coś sensownego :( Nie wyrobilismy się z projektem na czas, przez co straciliśmy poważnego klienta. Piszę w liczbie mnogiej, ponieważ robilismy projekt w 3 osoby, my z kolezanka wywiazalysmy sie z naszych częśći, kumpel-gej nie - on mial wszytsko zlozyc do kupy i wyslac. Oczywiscie tego nie zrobił, my z kupela dostalysmy wypowiedzenie, on ze zna sie z szefem - nic, zadnej nagany. Krew mnie zalewa jak widze na fejsie jak dodaje nowe foty, a to ze jest na wakacjach, a to, ze kupil sobie nowy komputer :( Mi sie za niedlugo oszczednosci skoncza i bede dziadowac :( Razem z kumpela wpadlysmy na pomysl by go pograzyc ;/ O tym, ze jest gejem wie tylko kilka osob w firmie. Nawet jego bliscy nie wiedza, bo coming outu nie bylo. Chcemy wyslac liscik jego matce, sasiadom ... wiem dziecinada, ale milo bedzie miec ta swiadomosc, ze bedzie sie musial tlumaczyc kochanej moherowej mamusi i tatusiowi ;) Mamy jego foty jak sie caluje z facetem bo bylismy z nim raz w klubie homo, takze print-screeny z portalu gejowskiego, gdzie prezentuje swoje atutu i pisze, ze szuka na seks.

Gość gość
Zabić pedała!

Gość gość
powiedz mu przy wszystkich że ma malutkiego

Gość gość
Pewnie szef co posuwa :)

Gość gość
bardzo głupi pomysł, pomyśl dziewczyno ze któras z osób która dowie sie o tym w taki sposób, moze dostac zawału i umrzec, wymyslcie inna zemste

Gość wysylaj44
on was tak urzadzil, wiec nie ma go zalowac.

Gość gość
Pomysł autorki jest super :)

Gość gość
Tylko ja bym rodzine ominęła, im nic nie mówić. Natomiast w pracy i wśród znajomych rozgłosić to jak najbardziej.

Gość gość
ja bym nikogo nie ominela NIKOGO byl swinia zniszczyl komus cos ja tez bym mu cos zniszczyla

Gość gość
lepiej powiedzieć, że takie coś możecie zrobić jak nie załatwi Wam powrotu do pracy. Mieć tzw haka na niego.

Gość wysylaj44
phi, po znajomych to splynie, a rodzina to rodzina ;) ja bym zaczal od rodzicow i sasiadow, zycia nie bedzie mial :P znaczy bedzie mial bo znam osoby co coming out przechodzily. ale najpierw jest gniew i niedowierzanie ze strony rodzicow lub zerwanie kontaktow na jakis czas. sasiedzi beda wytykac rodzine palcami :) ehhh zemsta doskonala:P

Gość gość
Jeśli rodzice by zobaczyli foty podczas jego pedalskich zabaw, cwel nie miałby pewnie życia. :-) jak lubię, kiedy pedziom dzieje się źle.

Gość gość
świetny pomysł :) jestem za :) on wam podrzucił świnię więc i wy podrzućcie jemu. A już szczególnie rodzince wyślijcie wszystkie foty! Bo co znajomych obchodzi czy on komuś w doopke czy w pipke wsadza? Ale mamusie i tatusia obejdzie brak wnuków i zrobią mu jazde :D

Gość gość
najlepiej jakbyście wysłaly dwa listy: jeden do rodziców a drugi do jakiejś moherowej-plotkary w otoczeniu ejgo rodziny :D żeby nasiała fermentu i zgorszenia w okolicy. ps. nie mam nic do homoseksualistów ale mam do s*******i. I "na szczęście" dla was Polska to kraj bardzo nietolerancyjny dla homo więc takimi listami możecie mu naprawde narobić koło doopy :D

Gość gość
lepiej powiedzieć, że takie coś możecie zrobić jak nie załatwi Wam powrotu do pracy. Mieć tzw haka na niego. najlepszy pomysl, to ze go osmieszysz nic ci nie da, a on moze ci sie jeszcze przydac

Gość gość
Odpuśćcie. Energię, którą straciłybyście na zemstę wykorzystajcie na szukanie pracy. W ogóle o nim nie myśl, bo tylko się denerwujesz i zamiast myśleć o tej niesprawiedliwości, która Cię spotkała, myśl o tym, gdzie jeszcze pójść, żeby jakąś robotę dorwać. Okazja do zemsty kiedyś "znajdzie się sama. Może za kilka lat on będzie bezrobotny, a Ty będziesz w stanie załatwić mu pracę i nie załatwisz. ;)

Gość zrabana8s
watpie by nam cos zalatwil, rozstalismy sie w nieciekawej atmosferze. poza tym byl chyba swiadomy, ze mamy na niego "haka". w takim razie wysylamy ;)

Gość zrabana8s
a ile to energi, wydrukowac foty z neta, napisac pare slow, wyslac poczta i tyle ... niecala godzina roboty. a pracy szukam :)

Gość gość
odradzam, nic ci to nie da, on bedzie wiedzial kto za tym stoi tez bedzie sie mscil to wszystko obruci sie przeciw tobie jestes poprostu swinia moze sze go nie mogl zwolnic bo moglby byc oskarzony o rasizm wobec gejow

Gość gość
Popieram. Zgnoić pedała!

Gość zrabana8s
ja swinia, a on aniolek ? hmmm ...

Gość gość
"rasim wobec gejów" :D HAHAH NIE MOGE :D to się nazywa homofobia jak już :P

Gość gość
Nie tolerowanie obcych jednostek jest czymś naturalnym żeby przeżyć. Więc PRECZ Z ,podstępnymi) PEDAŁAMI!

Gość gość
A on nie jest świnią, tak? Autorko, uważam, że macie pełne prawo się na nim zemścić.

Gość wysylajautorko
i prosze napisz nam tu jak sie to wszytsko skonczylo :)

Gość gość
Strata energii w razie zemsty, to nie tylko wydrukowanie i wysłanie. To także zastanawianie się, czy doszło, jakie miny mieli rodzice, co mu powiedzieli, czy było mu przykro, czy płakał, co powiedzieli sąsiedzi, jak on się teraz czuje, kto przestał go zapraszać do siebie itp. On nie jest tego wart. A wyobraź sobie, że może za kilka lub kilkanaście lat będziesz jakąś kierowniczką działu w bardzo fajnej firmie i przyjdzie ten facet jako kandydat na Twojego podwładnego.... Jak mu delikatnie powiesz, że szukasz osoby bardziej solidnej i odpowiedzialnej i "że tak bardzo Ci przykro", ale niestety nie chcesz go mieć w swoim zespole i żeby poszukał szczęścia gdzie indziej", a potem zadzwonisz do swoich koleżanek z innych firm i powiesz, że taki niesolidny gej szuka pracy, więc żeby uważały. :D

Gość gość
zrób cos pedałowi , ja u siebie tez mam takiego pedała który wykańcza innych, a może to ten sam, jesli nie to widocznie pedały tak mają sa sami dla siebie i nie liczą się z nikim, tylko pomoga ładnemu chłopcu który mu dooopke nadstawi

Gość gość
ale z ciebie idiotka, a co zrobisz jak on sie przez ciebie zabije?? albo zabije ciebie a potem siebie??

Gość zrabana8s
a nic ;) wali mnie to, jak przez gnoja powoli nie mam z czego zyc, niech sie zabija - skoro taki chojrak!

Gość gość
Pedały to miękkie wredne pały.