Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herbatynka

Minął rok a ja ciągle o nim myśle

Polecane posty

Gość Herbatynka
Faceci może itak, ale ja jakoś nie potrafię, owszem nie boli już tak jak na samym początku, ze myślałam że wrecz zwariuje od nadmiaru myśli, ale nadal pozostaje to w mojej głowie i co chwila daje o sobie znać:-(

Gość gość
Herbatynka to ty tu jeszcze zaglądasz:-)?

Gość Herbatynka
Czasami zaglądam, chociaż już nie tyle co kiedyś, pozdrawiam:-)

Gość gość
To strasznie boli..wiem, ja umierałam z bólu widziałam tylko czarną otchłań, żadnej nadziei już na przyszłość... Dobrze, ze miałam tylu przyjaciół, którzy mi pomagali...próbowali przemówić do mnie, ze był świnią, że nie szanował mnie ani innych, że był egoistą, że było ważne tylko to co on chciał, manipulował mną ciągle, grał na moich uczuciach... Przed obcymi dusza człowiek, a ludzi którzy go kochają nie szanuje w ogóle ;( Wszysko tylko za kasę, za darmo nic nie zrobi. Ale co jeśli rozum jedno, a serce co innego. Dlaczego się kocha takiego człowieka? Dlaczego nie mogę przestać go kochać? Jest dla mnie jak narkotyk... tyle miałam planów, tyle nadziei na dobre jutro...a tu.. mój świat się zawalił ;(( i musiałam go odzyskać. Trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl z urokami miłosnymi. Zamówiłam jeden z nich. I po 2 tygodniach on pojawił się u mnie z kwiatami odzyskałam go, chociaż wiem że ma liczne wady KOCHAM GO!!!!

Gość gość
Zajmij się soba dziewczyno, myślenie o kimś rok to zdecydowanie za długo.