Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc po prostu

warsaw shore wczorajszy odcinek

Polecane posty

Gość gosc po prostu

Oglądaliście? ;) Ewelinę bzykana przez Pawla przy innych? "kochasz mnie?" "yy" (wymruczane jak "nie")

Gość gość
Widziałam ten moment i mialam niezły ubaw. I ta przyglądająca się im Mała - zajadajaca żelki - oglądała to jak przedstawienie w kinie :-)

Gość gość
oglądasz seriale? :O

Gość gość
i jeszcze się tym jaracie?! :O

Gość gosc po prostu
Nie wiem, czy to mozna nazwac jaraniem sie. raczej zbulwersowaniem. ale fakt, ze nie mozna sie oderwać od telewizora, gdy to leci. i robisz coraz większe oczy - to tak można ??? :P mala Ania cos takiego powiedziala do nowej uczestniczki: weszlas tu za kogoś na super poziomie, nie będzie ci latwo jej dorównać. i dala taki warunek przyjęcia do grupy: dzis jest pierwsza impreza, musisz sie bawic, spić, wtedy cię zaakceptujemy. ????? czyli jak sie spijesz, porzygarz, zrobisz z siebie malpe, to dorownalas idealowi???

Gość gość
Wyobrażacie sobie Wasze matki jak oglądają Was w tv pijanych i bzykających się z kim popadnie? W dodatku juz drugi sezon trwa ten program i większości uczestnikow wróciła...?!

Gość gość
niezle smiechy sa przy tym :D

Gość gość
Jest trochę "wciągające", ale nie trzeba tak się oburzać: to jest show, tylko reżyser wie co tam się wydarzyło narawdę, a co jest elementem scenariusza.

Gość gość
Jakiego scenariusza? :P wierzysz w to, ze ktoś tam gra głupiego i bez zahamowań, bo taki jest scenariusz??? Oj, to faktycznie Ewelina jest fantastyczną aktorką :D jak i reszta towarzystwa ;)

Gość gość
Faktem jest też że w TV pokazują tylko ich najgłupsze wyczyny. Jeżeli prowadzą normalne rozmowy to tego nie puszczą, bo to malo interesujące. Za to pijackie wybryki mają wzięcie ;-)

Gość gość
Ten program to dno i 7 metrów mułu! Przygłupy i debilki. Współczuje rodzicom tych ludzi.

Gość gość
Nie wierzę w to, że tam nie ma żadnego scenariusza :). To jest telewizja. Pewnie osoby te w dużej części "wkładają siebie" w rolę a nie profesjonalnie grają jak aktorzy po studiach - taki już zamysł i urok wszystkich reality shows wykorzystujących naturszczyków. Czy są mądrzy - nie wiem, nie znam ich, ale to bez znaczenia wobec prostego faktu: robią to, co przewidział sceniariusz. Jeśli spędzili pięć godzin na rozmowie o filozofii: nie zobaczysz tego. Jeśli spędzili paręnaście sekund na wygłupach po pijaku - zobaczysz to. A miej też na uwadze, że oni biorą forsę za to co robią i mają dokładnie powiedziane jak mają się zachowywać.

Gość gość
Taaaaa....aktorzy :D przecież dobierano ich wg klucza - im głupszy, tym lepiej. jakoś studentow tam nie ma..? proste dziewuszki bez szkoly i pracy oraz chlopaki bez większych ambicji poza imprezowaniem i zaliczaniem gąsek :P

Gość gość
przeczytajcie lepiej dobrą książkę, zamiast oglądać te głupoty

Gość gość
Takim wystarczy polać wodki, a potem dobrze zmontować nagrany material. jeśli z calego tygodnia (?) powstaje jeden odcinek, to materialu jest i tak aż za wiele. tu nie ma scenariusz, raczej behawioryzm dziala: bodziec/reakcja a ze wiadomo jak reagują na alkohol, a jak na prace, to efekty latwo przewidziec ;)

Gość gość
No a myślisz, że są tacy głupi, że nie potrafią zastosować się do zaleceń reżysera, który im płaci?

Gość gość
A jaka książkę polecasz? co teraz czytasz? ;)

Gość gość
Tak, są tacy glupi. a po wodzie im ostatnie hamulce puszczają.

Gość gość
O kulisach tej produkcji moze we wtorek u Wojewódzkiego nieco usłyszymy ;)

Gość gość
Polecam Millenium, cała trylogię ;) teraz czytam Wilka z Wall Street, ale średnio mi się podoba.

Gość gość
małpy lubie pooglądać w zoo, kilka razy rzuciłam na ten program okiem z ciekawości ale czułam , że ktoś g***** moje oczy i jakiś tam poziom inteligencji. Można się pośmiać ale to jest tak prymitywne ze wolę powyzywać się na kafe :D Najgorsze, że takimi programami jarają się gimbusiki i im tv koduje w głowie, że jest to :classic_cool: i tak trzeba się bawić. Nie warto mieć żadnych zasad , szkoły wystarczy popuszczać szpary i się zarzygać a każdy bedzie cie podziwiał

Gość gość
Dla mnie głupi to jest ktoś, kto wierzy w to co widzi w telewizji. Pewnie myślisz też, że aktor z "plebanii" to prawdziwy ksiądz, a Zosia i Kuba to prawdziwi lekarze.

Gość gość
Reality show to nie film, występują w nim naturszyki, nie aktorzy.

Gość gość
Film opowiada jakas historie, reality schlebia potrzebie podglądactwa. Ktoś to nie rozróżnia obu kwestii, dla kogo w tv są jedynie aktorzy i reżyserzy x nie rozumie nic ze swiata medialnego.