Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny, zacznę może od razu.. Okres spóźniał mi się prawie 4tyg, ale w końcu go dostałam, miesiączke miałam tydzień, a po tym miałam jakieś "plamienia" przez tydzień, i znowu okres. wiem że musze iśćdo lekarza, tylko się do niego dodzwonić nie mogę, ale chciałabym wiedzieć co to może być,co wy o tym myślicie. Koleżanka mi mówiła że okres można mieć przez 3 misiące będąc w ciąży. no a mi jakoś od 3 miesięcy spóźniał się okres o max.3-4dni , a teraz o tyle tygodniu, robiłam test i był negatywny.(robiony był jak okres mi się spóźniał 2tyg, a kolejny w 3tyg). Pomóżcie..

Gość gość
Po 1. Nie ma się okresu w ciąży. Po 2. Skoro testy negatywne to ciąża raczej niemożliwa. Po 3. Dodzwonić się nie możesz..?!? Hahahaha.. Może próbuj częściej dzwonić.. Po 4. To zaskroniec..

O! jeden z moich ulubienych tematów. Spóźnia mi się bla bla bla, bzykałam się bla bla bla, a 3 dni, 2 dni, 5 dni przed po ple ple ple, śluz, plamienie błe błe błeeee czy jestem w ciąży ratunku. Leżę i kwiczę jak czytam te pierdy nawt nie chce mi się tych danych rozkminiać bo przy "Witajcie" zawsze wymiękam ze śmiechu.

Gość gość
prodżekt ranłej kocham cię 10/10

Gość gość
nie będziesz mi mówić ile razy mam dzwonić i sama jesteś jak taki zaskroniec. do drugiej pani. chciałam tylko się dowiedzieć czy ktoś wie może coś na ten temat a tu od razu hejty. dajcie spokój. i nie prawda że 'jestem w ciązy.ratunku" bardzo bede sie cieszyc bo chcę dziecka.więc daruj sobie i jak masz takie coś pisać to nie pisz wcale

Gość gość
jesteś bardzo dojrzała.

Gość gość
Tępa dzida jesteś.. Ja Ci nie mówię ile razy masz dzwonić, ale że częściej, oszołomie! To się dodzwonisz! Na co liczysz...że zdiagnozujemy Cię? Skoro test negatywny, to może być wiele.. Wiesz.. Kiedyś był taki test ciążowy online.. Przykładało się palec do monitora i po chwili był wynik.. :D może odszukaj i se zrób :D :P

Gość gość
to nie ciaza, to moze byc torbiel ktory pęka albo pare torbieli. Idz na usg

Gość gość
Prodżekt - to ja wtedy też tępa dzida jestem, bo nie mam tej aplikacji muahahahaha

Gość gość
28.04.14 Mozna miec okres w ciązy, przynajmniej w poczatkowych miesiacach, sama miałam i przez to o ciazy dowiedziałam sie pod koniec 4 miesiaca

Gość gość
Kolejna tępa dzida. Te krwawienia w ciąży, to nie OKRES!