Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna i jego przeszlosc

Polecane posty

Gość gość
A co byś zrobił gdyby przyszedł do ciebie komornik i zajął ci konto i zabrał telewizor?

Gość ZZZzniecierpliwiony
Powiedziałbym mu, niech sobie zabiera.

Gość ZZZzniecierpliwiony
Ps. a rachunek bankowy bym zlikwidował.

Gość gość
to co ja mam powiedziec ODESZLAM OD MEZA BO BYL BRUTALEM ale chcialam zeby z dzieckiem mial kontakt Prosilam blagalam przywozilam dziecko do niego a on nie nie i nie Powiedzial ze skoro chcialam sie rozejsc to cala odpowiedzialnosc spada na mnie i tyle On ma teraz lepsze zycie tak twierdzi Jest wolny Dlatego to prawda FACET JAK SIE ROZSTAJE Z ZONA MA DZIECKO W D....

Gość ZZZzniecierpliwiony
"""""" gość to co ja mam powiedziec ODESZLAM OD MEZA BO BYL BRUTALEM ale chcialam zeby z dzieckiem mial kontakt Prosilam blagalam przywozilam dziecko do niego a on nie nie i nie Powiedzial ze skoro chcialam sie rozejsc to cala odpowiedzialnosc spada na mnie i tyle On ma teraz lepsze zycie tak twierdzi Jest wolny Dlatego to prawda FACET JAK SIE ROZSTAJE Z ZONA MA DZIECKO W D.... """"" Być może ,że Twoje dobre intencje zrozumiał opacznie.Trzeba sięgnąć do źródła. Prawdopodobnie Ci nie ufa.A na zaufanie pracuje oboje.Może przywoziłaś dziecko , żeby dostać kasę..Ddatkową , poza alimentami.

Gość gość
wy naprawdę nie widzicie, że zzzznieciorpliwiony to psychiczny człowiek???? po co w chodzicie z debilem w dyskusje? tym bardziej, że o wychowaniu dzieci nie ma pojęcia i pieprzy tutaj swoje chore teorie - toż to zwykły, skrzywdzony przez matkę, ziejący nienawiścią do kobiet onanista!

Gość gość
A ty w ogóle masz rachunek bankowy? A wiesz co to jest? A gdyby komornik zajął ci dom na poczet alimentów i go sprzedał? To co byś powiedział?

Gość gość
ojj

Gość gość
nie zdazylo sie by ojciec zamordowal dziecko a przypadków matki jest duzo np mała Magda itp wy kobiety jesteście zle od urodzenia

Gość ZZZzniecierpliwiony
""""" gość nie zdazylo sie by ojciec zamordowal dziecko a przypadków matki jest duzo np mała Magda itp wy kobiety jesteście zle od urodzenia """" Kobietom za dużo pozwolono. One tego nie doceniły a próbują wykorzystać.Zaczęło się od całowania po rękach. Baby trzeba przytemperować. One dostają głupoty jak się im za dużo pozwoli. Należy je też pozbawić praw wyborczych. I dostępu do internetu.

Gość gość
nie zdazylo sie by ojciec zamordowal dziecko a przypadków matki jest duzo np mała Magda itp wy kobiety jesteście zle od urodzenia xxxx ale tępak to pisał :) Prześledź statystyki, zrób porządny research, także ten dotyczący przemocy, a nie tylko czytaj Super Express ;D hahahah

Gość ZZZzniecierpliwiony
Mężczyzna własnego dziecka nie skrzywdzi.Nie skrzywdzi żadnego dziecka. Ewentualnie , obce. Ale to nieliczne wyjątki.

Gość gość
ZZZzniecierpliwiony Mężczyzna własnego dziecka nie skrzywdzi. xxx to ciekawe dlaczego w Polsce ponad 40 tys mężczyzn ma założoną NIEBIESKĄ KARTĘ za znęcanie się nad rodziną? przypomnij sobie ile było ostatnio spraw sądowych o pobicie dzieci a przede wszystkim niemowlaków!!! przez własnych ojców - niektóre z tych dzieci zmarły, a większość będzie kalekami do końca życia ale ty zapewne uznasz, że to oczywiście była wina kobiet, bo zdenerwowały tatusia proszeniem o pieniądze, co?

Gość gość
Ale mnie rozśmieszyła to niebieska karta :D Kolega miał założoną. A było tak: Jego kobieta ma problemy psychiczne. Rodzice wyrzucili ją z domu bo ich biła. Kolegę też biła. Poszedł do MOPSu żeby jej założyć NK bo się bał. Prosił o pomoc bo mieli małe dziecko i nie wiedział co robić. Panie w MOPS nie chciały spisać nic. W końcu po jakimś miesiącu chodzenia do MOPS panie łaskawie założyły NK z adnotacją że partnerka kolegi używała przemocy bo... była prowokowana np. tym że nie pozwalano jej korzystać z kuchni gazowej. Kolega ma tylko elektryczną :D Potem panienka poszła do MOPS i założyli NK w 5 minut. Bzdury straszne opowiqdała. Zweryfikowano wszystko ale to trwało i kolega miał dużo szczęścia. Kolejny znajomy miał taką sytuację że ex lała dzieci. Wylądowały nawet w szpitalu na dwa dni. Poszedł złożyć doniesienie na prokuraturę. Olali sprawę twierdząc że nie ma dowodów. Chciał założyć babie NK. Panie z MOPS maglowały go 5 tygodni. Argumenty takie były że matka leje dzieci ale tylko jak wracają od ojca bo wtedy ją wyzywają i ona musi jakos je naprostować i się denerwuje to bije. Poza tym wyszło że to ojciec stosuje przemoc bo każe dziecku się uczyć, rozmawia z dzieckiem o tym co dzieje się u matki w domu orsz spisał z dziećmi kontrakt behawioralny. Dlatego jak słyszę że statystyki bo niebieskie karty to mnie śmiech ogarnia. Facetowi o byle pierdołę założą jak baba z mordą przyleci. Nawet nie sprawdzą czy to prawda. Ale jak facet szuka pomocy oleją i jeszcze mu powiedzą że to jego wina. I tak są faceci którzy biją kobiety i dzieci. Ale kobiet stosujących przemoc jest co najmniej tyle samo.

Gość gość
aha! czyli wszyscy faceci z niebieską kartą to ofiary sprowokowane i pobite przez kłamliwe kobiety? a ci, co bili dzieci i niemowlęta też byli zdradziecko sprowokowani do tego przez podłe kobiety?

Gość gość
Ja p*****le... szkoła jednak nie uczy czytać :?