Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikronomiazorganizowana

Jestem pulpetem, ide na slub czy wlosy rozpuszczone czy cos upiac? mam

Polecane posty

owalna twarz ale pulchniejsza bo mam teraz ok 12 kg nadwagi no i nie wiem co lepiej. rozpuscic- proste, pofalowane? upiac jakiegos mlodziezowego koka? puscic wlosy z boku twarzy?

Ja myślę że rozpuszczone optycznie trochę wyszczuplą twarz. Kok tylko doda twarzy owalności

nie jest zle, bo mam w miare hmm harmonijna twarz tzn symetryczna i nie mam odstajacych uszu, duzego nosa, opadajacych powiek itd. tylke te kg po ciazy nadal siedza a chce wygladac jakos korzystnie na slubie siostry :)

Gość gość
Rozpuszczone, pofalowane z przedzialkiem lekko na bok. Wysmukli twarz i odmlodzi.

naturalnie mam lekko krecone, jak po walkach. czyli lepiej tak zostawiac i nie prostowac?

Gość gość
obetnij po bokach i zrób irokeza

Gość gość
wiesz każdy ci swoje pisze, ale tak naprawdę nie wiemy jak wyglądasz. Ja myślę, że rozpuszczone i kręcone włosy to pulchnej twarzy pogrubą ją. Zależy czy masz długie włosy czy do ramion? długie wyszczuplą, natomiast do ramion pogrubią, także optycznie ramiona też zrobią się grubsze łącznie z twarzą. Jeśli masz długie włosy to jak najbardziej długie pofalowane, do ramion NIE, tylko proste.

Gość gość
Jasne, za to pochudzą przylizane i upięte w kucyk. A najlepiej obcięte na zapałkę :-P