Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WAZE 56 KILO A MAM 170 CM WZROSTU CZY TO WG WAS DOBRA WAGA

Polecane posty

Gość gość

czy raczej przytyc powinnam?jak myslicie?? mam juz 29 lat i zdaje sobie sprawe ze powinnam wiecej wazyc ale pytam was o zdanie.

Wiesz tak naprawdę to zależy od tego jak wyglądasz. Wg mnie 56 kg przy tej wadze to trochę mało, ale może masz np lekkie kości więc tej wagi nie widać.

Gość gość
ujdzie, troche za mało, ale w normie... jeszcze zalezy to od budowy - pewnie masz male cycki i plaski tylek ja waze 68 kg na 175 cm, piersi 80d i szerokie biodra, probuje nieco (3-4 kg) schudnac, ale tez mieszcze sie w normie

Gość gość
troche malo ale to zalezy od tego jak sie czujesz, czy oslabiona sie nie czujesz, jak z energia, czy miesiaczkujesz regularnie.

Gość gość
no wymiary mam dokladnie takie: biust 99 cm talia 73 cm pupa 93cm miesiaczki regularne i zawsze bylam chuda.. podobno ma lekkie kosci bo mam w nadgarstku 14 cm wiec to oznacza ze kosci drobne..chyba ze sie myle

Gość gość
idealna waga, w tej wadze czuje się najlepiej niestety w tym roku przytyłam, ważę 59 kilo i ledwie mieszczę się w swoje dżinsy w zeszłym roku ważyłam 54 ale wtedy byłam za chuda

Gość gość
Zależy jak dla kogo. Ja mam 173 i przyszedł czas gdzie ważyłam 57 kg, w moim przypadku było to zdecydowanie za mało.

Gość gość
To dlaczego ja, mając 172 cm i 57 kg uważam, że powinnam schudnąć ? Ograniczam jedzenie. Mam grube nogi, ogromny celulit, który ukrywam pod ubraniem, wstyd mi założyć spódnicę lub sukienkę założyć, krótszą niż za kolano. O istnieniu mini i szortów zapomniałam, nie lubię chodzić na basen czy plaże bo tam trzeba się rozebrać. Dodatkowo mam popękane naczynka na nogach i ogólnie bladą karnację, daje to "trupi" efekt :/ Gdybym była szczuplejsza, miałabym twardsze ciało, które warto byłoby zamalować na opalony kolor. A zwisów to nie warto nawet malować.

Gość gość
wymiary masz spoko biust tez nie jest chyba taki malutki ale ja sie nie znam miske c posiadasz wiec kobieca jestes

Gość gość
policzcie sobie bmi- kalkulator w necie jest- wystarczy wpisać w google, tak - przy 175 cm i 68 kg mam wage prawidlowa - moze i jestem "gruba świnia', ale z wagą prawidłową ;) najmniej, ile powinnam wazyc na moj wzrost, to 60 kg - do tego bede dazyc

Gość gość
Twoje wymiary i waga wydaja sie byc w sam raz ja mam 167cm i 60kg, chciałabym zrzucic 3 kg ale jakos mi nie wychodzi.. regularnie biegam i cwiczę. Nie jestem na zadnej konkretnej diecie ale jem mało i ograniczam węglowodany:/ dochodzę do wniosku, ze te 60 to po prostu moja waga i taka ma byc

Gość gość
autorka ma przecietny biust wiec nie za maly jak piszecie 99 cm w biuscie to chyba nie malo ale moze sie nie znam

Gość gość
Ch*j z bmi, WAŻNE JAK WYGLĄDASZ W OCZACH, przecież ja nie oceniam kobiety czy jest gruba czy nie, znając jej bmi jak mi powie ha, ja to ocenie BEZ BMI

Gość gość
biust 99 cm talia 73 cm pupa 93cm to nie sa dobre wymiary Schudnij 5 kg

Gość gość
skad wiesz jak wygladam - mam duze cycki, w tyłku 100 cm w najgrubszym miejscu i wcięcie w talii, no ale moze tak swinie wygladaja

Gość gość
93-67-92 jak dojdziesz do takich , to będzie dobrze

Gość gość
masz duze cycki a wyzywalas autorke posta ze jest plaska.. jak widac autorka chuda a ma w cycach prawie 100cm ile ty masz ? pochwal sie...pewnie nie masz nawet 100cm a chwalisz sie cycami duzymi,,

Gość gość
już prawictwo z pasztetami, WYPIER/DALAJ PRAWIKU

Gość prawictwo pospolite128
niestety nie jestem w stanie znalezc informacji jakie ma wymiary ta pani na zdjęciu

Gość gość
nie wyzywalam, tylko myslalam, ze moze jest plaska, ile mam dokladnie - nie mam metra przy sobie, nosze staniki 80d, nie wiem, ile to jest, nie chwale sie niczym, pisze, jak jest... skad taka agresja do mnie?

Gość gość
to jak znajdziesz metr to zmierz w biuscie ile masz kochana bo to wazne i na podstawie tego ocenia sie miske stanikow.

Gość bvcbvc
masz 100 w biuscie , musisz wyglądać grubo

Gość gość
nie karmcie trola, ta wariatka zaklada ten temat co tydzien od kilku lat

Gość gość
73 cm w talii? Dużo Ja mam tylko 2 cm mniej a ważę w granicach 52-53 kilo. Wymiary 85-65-89. Wg mnie wyglądam i czuję się świetnie.

Gość gość
kretynki wmawiacie lasce ze za gruba bo ma 100 w cyckach!! ale ona ma niedowage....kretynki nie widzicie ze wazy tylko 56 kilo ma prawie 3o lat juz?powinna wazyc 60 kilo minimum na taki wzrost w tym wieku!

Gość gość
85-65-89. x to w końcu masz 71 czy 65 w talii?

Gość gość
powinna wazyc 60 kilo minimum na taki wzrost w tym wieku! x POWINNA BYĆ SZCZUPŁA, A NIE MA BYĆ GRUBASEM JAK TY BO MA 30

Gość gość
85-65-89. x to w końcu masz 71 czy 65 w talii? x A gdzie ja pisałam 71? chyba mnie z kimś mylisz

Gość gość
Ja tyle waze i jestem za chuds, mam bardzo chude rece. Male cycki bo 75a, ale mam ladna twarz i wielu adoratorow ;)