Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci zawsze żałują rozstania?

Polecane posty

Gość gość

Mam takie nietypowe pytanie, rozstałam się z facetem, nie odzywa się już ponad miesiac czasu i zastanawiam sie, czy kazdy facet po rozstaniu żałuje i chce wrócić? Mialam juz takie sytuacje i i ZAWSZE wracali,jednak na nim mi bardzo zależy, ale od miesiaca wciąż cisza, nawet nie zapytał jak mój egzamin na prawo jazdy, a miałam kilka dni po zerwaniu :(

Gość gość
tak, absolutnie wszyscy faceci we wszystkich związkach odczuwają dokładnie to samo, bo mają jeden mózg co za idiotyczne pytanie ? masz 10 lat i żyjesz w świecie fantazji ?

Gość gość
Mi osobiście sytuacja, że facet po rozstaniu chciał wrócić zdarzyła się raz, a byłam w trzech związkach.

Gość gość
nigdy,strata czasu

Gość gość
Nie mam 10 lat, tylko 27, bylam już w 4 związkach i zawsze tak było, moja przyjaciółka miała tak samo, chyba zadałam to pytanie z rozpaczy, bo ci, których ja nie chciałam wracali zawsze, a ten na którym mi zależy ma mnie w d***e

Gość gość
Jeśli zależy ci na nim możesz mu o tym powiedzieć i zapytać. Związki buduje się na komunikacji. Pewnie gdyby chciał wrócić to udawałabyś trudną, że niby to on chciał, a ty nie. Po co się okłamywać?

Gość gość
jak poznasz Tomka to zapomnisz o tym typie