Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na komunie

co kupic corce kolezanki z pracy na komunie

Polecane posty

Gość na komunie

Nie jestem zaproszona tylko chcialabym jej dac jakis drobiazg dla malej a nie mam pomyslu. Doradzcie cos.

Gość gość
kwota bazowa?

Gość na komunie
cos skromnego za jakies 50/60 zl

Gość gość
a dziewczynka to bardziej chłopięcy typ czy lubi lalki i inne takie?

Gość na komunie
Wlasnie,ze nie wiem co ta mala lubi i dlatego nie mam pomyslu.Co Wasze dzieci podostawaly na komunie od znajomych z takich p*****lek ?

ja bym na Twoim miejscu nie kupowała nic. przecież nie będzie Cię nawet na imprezie komunijnej.... nie rozumiem czemu się nad tym głowisz. Prezenty daje rodzina. łańcuszki, pamiątki z komunii, biblię- to dają rodzice chrzestni, poza tym jest zdrowe. Kup jakieś fajne, droższe słodycze. Moim zdaniem w zupełności wystarczy.

Gość gość
wiesz,moi rodzice sąsiadów nie zapraszali,sąsiadkę-koleżankę mama zawołała na kawę w poniedziałek i wiesz co mi przyniosła...koszyk truskawek ze swojego ogrodu. pyszne i prezent cudny. Nie zobowiązuj się do prezentów,słodycze,bomboniera w zupełności wystarczy i będzie miłym gestem.

Gość na komunie
hmmm moze faktycznie macie racje. Chciala tylko,zeby bylo jej milo ( tej mojej kolezance) ze tez pamietam o tym waznym dniu.jaj mojej siostrze urodzilo sie dzicko to ona tez przyniosla mi dla niej jakis drobiazg - a nie musiala.,

Gość gość
Nie wiem czy to stosowne dawać prezent koleżanki dziecku gdy nawet nie jesteś zaproszona do kościoła?!Wazeliniarstwa nie znoszę😠 Skoro tak bardzo chcesz się przypodobać kup bombonierkę z obrazkiem 1 komunia Św.

Gość Było miło
Jeśli tak bardzo chcesz coś kupić, to daj dziecku drobny upominek po komunii.Może to być czekolada, albo mała maskotka:D Chociaż ja bym nic nie kupiła, niby z jakiej racji?/

Gość gość
KUP ZEGAREK, za30-50 ZL KUPISZ FAJNY DZIEWCZYNKOWY. dwa lata temu ja kupiłam zegarek córce koleżanki. Nie całe 60 zł dałam. Fajny z barbie, z dzinsowo-różową bransoletką i jakimiś świecidełkami. Dzieko było bardzo ucieszone, nikt inny jej nie dał.

Gość gość
z tym zegarkiem to racja, bo nawet jak dostanie to będzie drogi i pewnie nie pozwola jej nosic do szkoły

Gość gość
albo kubek do herbaty i talerzyk śniadaniowy z jakims fajnym motywem

Gość gość
Przecież w tym roku nie ma komunii św.dopiero w przyszłym.

Gość gość
Tez chce kupic corce kolezanki, zastanawiam sie nad kolczykami tylko, ze dziewczynka nie ma przeklutych uszu wiec nie wiem czy jest sens. Moze faktycznie ten zegarek

Gość gość
Ja bym sobie darowała prezent, to tylko koleżanka z pracy, żadna przyjaciółka. NIby miły gest, ale stawiasz ją w głupiej sytuacji, kiedy będzie się czuła zobowiązana do rewanżu.

Gość gość
3 maja ma swoje 4 urodziny moja chrześnica, znalazłam fajną promocję na Lalki Barbie w Toys „R” Us. Sądzicie, że to dobry pomysł? Czy może kupić coś innego?

Gość gość
3 maja ma swoje 4 urodziny moja chrześnica, znalazłam fajną promocję na Lalki Barbie w Toys „R” Us. Sądzicie, że to dobry pomysł? Czy może kupić coś innego?

Gość gość
Moja córka dostała od moich koleżanek z pracy śliczny ręcznie robiony pamiętnik i byla zachwycona, żeden prezent tak jej sie nie podobał. Koleżanki składały się we trzy na ten prezent i do tego była jeszcze pamiątka i czekoladki.