Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackangel21

Mój były będzie miał dziecko :(

Polecane posty

Sprawa przedstawia się następująco, miałam chłopaka 4 lata , nie był to szczególnie udany związek, ponieważ już wtedy mnie zostawił dla mało atrakcyjnej dziewczyny , po czym do mnie wrócił , błagając o przebaczenie , no i niestety tkwiłam w tym dalej. Przyzwyczaiłam się do niego , ale nie mogłam się pogodzić z tym ,ze mnie tak potraktował , co było przyczyna naszych kłótni ,zwłaszcza przy końcu związku. Przeszło rok temu poznałam mojego obecnego chłopaka i zostawiłam go . Od tego momentu wiem co to znaczy miłość i szacunek do drugiej osoby. Mój były znalazł sobie po naszym rozstaniu dziewczynę , która ma dwójkę dzieci (każdy z innym partnerem) nie dawno sie dowiedziałam ze jest w ciazy z moim byłym . Ta informacja nie należała do przyjemnych . Ale najdziwniejsze jest to ze on do mnie nadal wydzwania i wypytuje sie co u mnie słychać i wgl . nie rozumiem jego zachowania , nie wiem co to znaczy. Na poczatku sie smiaąłm ze bedzie tatusiem nie swoich dzieci , tym bardziej ze jego obecna nawet gimnazjum nie skończyła ponieważ juz wtedy była w ciazy wyglada an pusta dziewuche. Ja nie weim na co on liczy ,ze zostane jego przyjaciółka jak myslicie co te zachowanie moze oznaczac ?

Gość gość
Nie powinno cie interesować życie byłego chłopaka.Nie uważasz? Gdybyś była mądra nie odbierał byś od niego telefonów i nie rozmawiała o swoim życiu.Każdy układa sobie życie jak chce i z kim chce?! Szkoda że tego nie wiesz😠

Gość gość
to oznacza ze facet nigdy nie wydoroślał wpadł w bagno wiec szuka odskoczni z toba żałosne

Gość Ale to już było
Co ciebie interesuje osoba z która już nie jesteś?!!!! Pilnuj siebie i swoich spraw! Straszna plotuśnica jesteś.

Gość gość
facet skaczący z kwiatka na kwiatek wpadł z jakas rozpłodówa a teraz przypomniał sobie o eks tak na marginesie ta jego obecna pewnie zaplanowala te wpade by miał jej kto utrzymywać te bachory

zgadzam sie bo ona utrzymuje sie tylko z alimentow tych frajerów. Ogolnie to jest chore i dziwie sie ze sa takie kobiety , ktore mysla o tym jak usidlic faceta i cha byc utrzymanka. On jest tez dziwny bo mowi ze jej po prostu nie wyszlo z tamtymi ,i co najdziwniejsze ja broni... a mi sie wydaje ze nikt z nia nie mogl wytrzymac. Moze po prostu nie patrze obiektywnie na ta sytuacje. Ogolnie smieja sie z niego ,ze tak dal sie zrobic , a co najdziwniejsze on nic zlego w tym nie widzi.. moze ja jestem dziwna albo cos

jednakże nie moge zaprzeczyc ze to nie w ogole nie interesuje skoro bylam z ta osoba 4 lata , wiem ,ze powinnam sie zajc swoim zyczim ,ale glupia ludzka ciekawosc na to nie pozwala

Gość gość
Urwij kontakt, po co z nim wogole gadasz i wkrecasz sobie niewiadomo co.

Gość gość
Powiedz mu co myślisz. Może interesuje się co u Ciebie . Może żałuje tego co zrobił. Wspieraj go w trudnych sytuacjach.

Gość gość
Taaa, i nogi rozłoż.

Gość gość
a niech sobie żałuje...było minęło,,,masz swoje życie a on swoje.

Gość gość
Najlepiej by było zmienic numer , ale nie moge . Tak to juz jest z tymi mezczyznami nikt ich nie zrozumie.