Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KolorowaPepitka

Ewa Chodakowska i Turbo spalanie. Projekt LATO

Polecane posty

Gość KolorowaPepitka

Hej Dziewczyny ! :) Postanowiłam ostatecznie rozprawić się z nadprogramowymi centymetrami. Od początku roku staram się ćwiczyć, z różnymi efektami... W zeszłym tygodniu natknęłam się na Turbo spalanie Ewy Chodakowskiej. Wcześniej robiłam skalpel ale o dziwo centymetrów przybyło... Zaczął pojawiać się zarys mięśni na brzuchy, podejrzewam, że stąd dodatkowe cm;) Próbowałam także Mel B ale to Turbo spalanie wydaje mi się być najbardziej wymagającym treningiem :) Dziś właśnie skończyłam trening. Nie dałam rady zrobić całego... Doszłam do 8 rundy z przerwami po drodze. Moim pierwszym celem jest zrobienie całości bez oszustw ;) kto się przyłączy ?:) Razem zawsze raźniej ;)

Gość Noblessaa
Ja mogę ale nie z chodakowska tylko mel b? :)

Gość KolorowaPepitka
Noblessaa - sama zamierzam dorzucić Mel B za jakiś czas ;) Brzuch i pośladki więc jasne, że możesz ^^ Grunt, żeby wiedzieć, że jest jeszcze ktos kto się stara i melduje jak tam efekty :)

Gość KolorowaPepitka
Spróbuję i tego .. Czasu zostało niewiele.

Gość KolorowaPepitka
Kolejny trening zaliczony :) Nadal nie daję rady wykonać wszystkich powtórzeń ale mam nadzieję, że do końca tygodnia w końcu mi się uda :) Mam przecież konkretny cel do zrealizowania :) Teraz czas zrobić obiad... Marzę o szklance zimnej wody. Idę ^^

Gość heniutaa od bolaa
Hejka za wysoko zaczelas, ja tez kiedys zaczynalam od turbo i nie dalam rady. Zacznij od latwiejszej plyty. Ja jak zaczynalam od turbo to plakalam jak padalam na podloge :-) z czasem robilam cala plyte. Teraz jade od tygodnia z 3 na zmiane, total fitness, skalpel i jeszcze jedna nie pamietam jaka. Wczoraj jechalam ze skalpelem i taka zmeczona mysle kuwa jakie nastepne cwiczenie, a Ewka "juz po krzyku". takze nawet nie wiedzialam kiedy ja zrobilam :-P

Gość KolorowaPepitka
Kiedyś robiłam skalpel... Jakieś 1,5 miesiąca ale to za mało. Turbo szczerze... lubię, podoba mi się ten trening chociaż chwilami klnę na niego :D Ale ćwiczenia jakoś tak szybko lecą. Nie ma monotonii. Skalpel był nudny a killera nie moge wykonywać ze względu na problem z kolanem. Pod tym względem Turbo jest wiele lepsze :) heniutaa od bolaa - od kiedy ćwiczysz ? Jak efekty ?

Gość Qamomilla
j cwicze z mel B od 3 mies i stracilam tylko 2kg bedac na diecie :/

Gość KolorowaPepitka
Mnie się wydaje, że mel B tez nie dawała mi tego czego oczekiwałam... Mel B chyba bardziej buduje mięśnie co ? Chociaż to wymaga czasu... A ja potrzebuję spalić tłuszcz. I to szybko ^^

Gość KolorowaPepitka
Dzisiejszy trening zaliczony :) Z troszkę lepszym efektem niż wczoraj. Dałam radę <3

Gość KolorowaPepitka
Jednak jest mi smutno bo zjadłam małego batonika, ale malutkiego no i light. Jutro odrobie z Ewka ;)

Gość KolorowaPepitka
Haha jakie to zabawne czytać wpis napisany przez Bóg wie kogo opatrzony moim pseudonimem. :) Gratuluję