Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna ciągle pyta co lubię

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna w trakcie seksu ciagle pyta sie mnie jak ja chce, czy tak lubię, jak lubię i co bym chciał, nie mówi mi nic o swoich potrzebach, kilkukrotnie ją już doprowadziłem palcami,językiem albo członkiem ale ona kompletnie nie pokazuje czego chce. jest tak bardzo bierna że seks z nią jest dla mnie upokarzający bo ona robi wszystko i czuje sie tak jakbym ja wykorzystywał

Gość gość
Ale durny Jesteś :p. Powiedz jej to tak dokładnie jak tu opisałeś.

Gość gość
pytałem i powiedziała tak wymijająco że nic nie zrozumiałe, że ona lubi tak jak ja lubię... i że chce żeby mi było dobrze. co to znaczy poza tym że mnie kocha?

Gość gość
to znaczy, że żebyś na uszach stawał ona i tak nic z tego nie ma i daj jej spokój. Załatw sprawę szybko i daj jej spać.

Gość izrasowilo
Widocznie ma problemy ze sobą i ktoś wcześniej sobie ją tak "wychował". Teraz Ty powinieneś za każdym razem kiedy pyta zamykać jej usta pocałunkiem i eksperymentować szukając jej stref erogennych - muskania różnych części jej ciała, kiedy reaguje próbować wzmocnić dotyk. To fajna zabawa a przy okazji może i ona otworzy się na Ciebie i zacznie inaczej zachowywać. Dopóki nie będzie z Tobą chciała szczerze porozmawiać musisz uzbroić się w cierpliwość, bo przyczyny takiego zachowania mogą być przeróżne. Najważniejsze to nie rezygnować i starać się sprawić jej przyjemność. A na jej pytania raz porozmawiaj mówiąc dokładnie co lubisz najbardziej i dodaj, że miło by było żebyście razem odkrywali kolejne możliwości dojścia do wspólnej ekstazy;) izrasowilo.blogspot

Gość gość
ale ona sama się do mnie dobiera i co chwila pyta co chcę, ja nie zaczynam niczego nigdy

Gość izrasowilo
To nie za bardzo rozumiem, Ty nigdy nie zaczynasz gry wstępnej - ona Cię nie pociąga??? Może w takim razie po prostu chce Cię rozruszać, skoro Ty nie zwracasz na nią wystarczająco dużo uwagi. Nie wiem o co chodzi, bo nie miewam takich sytuacji. izrasowilo.blogspot